Bli kvitt rädslan

För att kunna bli fri rädslan måste vi våga lita på oss själva. 

Vi måste gå till botten med vad vi är rädda för. Inte genom att gräva ner det. 

Utan att gräva upp det och se på det. Inse att det är vår illusion som ofta skrämmer oss. Att vi inte behöver oroa oss. 

Släpp oron om vad andra ska tycka, släpp ångesten över vad som ska hända. Släpp de sömnlösa nätterna över dåtiden. Och för framtiden.

Världen på utsidan är egentligen den världen vi skapar inom oss. 

Så om du börjar med tanken, börjar med att säga snälla saker, ser positiva saker. Vill TRO att världen är god. GÖR den god.  Genom dig. 

Var ärlig.

Här och nu. Och du bestämmer själv över ditt liv. Hur du ska må. 

Bestäm dig ! Jag ska må bra. 

Jag ska umgås med trygga männiksor som får mig att må bra. 

Jag ska se det goda i alla ting. 

Jag ska lyssna på den där lilla rösten som säger kloka saker inom mig. 

Kärlek. Ge kärlek och kärlek kommer till dig. Du är kärlek. 

Universum håller dig om ryggen, du måste bara släppa taget om rädslan. 

Namaste 

19 reaktioner på “Bli kvitt rädslan”

1 2
  • Ronja skriver:

    Love ❤️ is not what you do, love ❤️ is what you are🙏🏼🦋

  • Rosa skriver:

    Har bestämt mig för att 2017 ska bli året då jag tar tag i saker jag har längtat efter / tillbaks till ett tag nu och dina vackra ord får mig att känna mig övertygad om att det kommer (ska) gå. Vilken fantastisk ledstjärna du är i mitt liv fina kloka Emilia.
    Kram Rosa

    • Emilia Löf Karlsson skriver:

      Rosa! Du ska! Du kan! Du ska! Du KOMMER! Universum kommer ge dig tecken. Se dem. Jag finna här! Kram

  • Mika skriver:

    Dina ord är så kloka och tänkvärda. Inför det nya året så lovade jag mig själv bla att skratta och älska mer samt att inte ha kvar energitjuvar i mitt liv. Det är inte alltid lätt men jag är på god väg. 😄

    • Emilia Löf Karlsson skriver:

      Det är och ska vara utmanande. Bara att upprepa ditt inre mantra. Repetera det du lovat dig själv. Resten kommer. Lyssna på rösten. Inom dig. Följ den! Kram

  • Marta skriver:

    Tack för dessa ord! Ger mig lite ljus i tunneln. Är i ett destruktivt sammanhang just nu som jag ev måste bryta på sikt.
    Men tvingas ändå bemöta dessa människor en tid framöver. Allt sker inte på en gång.
    Jag ska ändå försöka bemöta dem med kärlek i morgon. Försöka. Låter ju omöjligt – men sträva efter kan man väl alltid! Vad är alternativet – uppfyllas av ångest, besvikelse och frustration. Det tär och förminskar mig. Om jag försöker tro på kärlek och tro på livet så kommer jag till min rätt trots att jag upplever mig förminskad, missförstådd och sviken. Men hur hitta denna kärlek och utstråla den ärligt?
    Måste på något sätt framkalla en slags värme som har överseende med deras tillkortakommanden och oförmåga att se mina styrkor.
    De är heller inte redo att ta emot – att plantera frön i dem.

    Och andra sidan – man kan ju inte på sikt vara i ett destruktivt sammanhang hur länge som helst. Och man kan inte bara svälja, förneka och hoppa över tillstånd av sorg och besvikelse. Då kommer de tillbaks som en tsunami en vacker dag.
    Men så länge man måste ”hålla ut” känner jag att jag åtminstone inte ska förminska mig själv på grund av frustration. Då uppfylls ju deras felaktiga antaganden till slut – jag blir ”fel”. Självuppfyllande profetia kallas det.
    Åh så svårt! Dock på sikt söka mig till rätt grupp enda lösningen! Jag är inte perfekt och jag har mina tillkortakommanden – men jag har också styrkor. Men har inte anslutit mig till någon ”alliering” på arbetsplatsen. Alltid varit viktigt för mig att kunna stå för mina egna åsikter. Men ack så sårbart läge man kan hamna i!

  • Lollo skriver:

    Åhh!! Emilia du får en alltid på bättre humör. Även om jag är super glad kan du få mig gladare, och även fall jag inte alls är på humör, kan du få mig glad💖💖🔐🙏🏼 LoveYou

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram