2021 planer och verk

Hej på er! Och god fortsättning! Hoppas att ni alla hade en lugn och fin jul. Min var väldigt annorlunda, men jag har upplevt en del annorlunda jular i mina dagar.

Tänkte att jag skulle berätta lite för er om några spännande överraskningar som väntar nästa år :-) ingenting är ju skrivet i Sten när vi står mitt i en pandemi men visionen och planen är att sjösätta inte mindre än fem nya koncept nästa år!

Jag också fått massa frågor om mina retreats, kläder, mattor och event! Dagsläget kan jag bara svara att det är ni Hälsa titels bara ha varit en försmak. Men då vi fortfarande står i en tuff pandemi så kan vissa datum och event, att flyttas framåt :-) men att det kommer att ske! Det behöver inte vara orolig för❤️

2021 REATRETS:

Ulrika och jag planerar flera retreats under 20:21! Jag har några privata retreats som riktar sig till deltagare som redan innan rest med oss! Därtill hoppas vi alla kunna genomföra, sjön i maj eller oktober! Vi kommer också att sjösätta tre nya ställen där vi kommer kunna landa under året! Datum och information skickas ut till de som visat intresse samt att grupperna kommer vara extra små och exklusiva 2021.

Ni som upplevt mina retreat förut vet att kvalitet, säkerhet och Hälsa för alldra högst upp på våran prioriteringslista och gjorde så även innan pandemin.

2021 YOGAEVENT

Högt upp bland trädtopparna långt in i skogen och på öppna platser är många människor kan samlas kommer jag nästa år tar mitt koncept Silent yoga till nästa nivå. Och då hörlurarna skapa en egen bubbla kommer jag med mina nya klasser som jag utvecklat under 20:20 kunna guida er på ett säkert och hälsosamt sätt oavsett om du har yogat länge eller precis har börjat.

2021 Yogagames SUMMERTOUR

Ja! Självklart blir det en sommarturné även 2021! Vi kommer att expandera och förflytta oss över stora delar av Sverige! Vi vill ha med oss engagerade yogastudios och vi ser fram emot att under juli och augusti möta så många av er som möjligt i vårat långsmala land! Datum och bokning kommer givetvis att släppas under våren! Vet du redan nu att du vill ha mig på plats? Kontakta killarna på yogagames eller skicka ett mejl till mig!

2021 Marbella

Spanien är mitt andra hem, så självklart kommer det även finnas klasser hära! Tillsammans med de fantastiska hotellet BoHo club och de vackra stränderna som bakgrund kommer jag under nästa sommar erbjuda klasser och företagsevent!

2021 Klädkollektion

Början på året kommer jag tillsammans med min kollega Ylva att börja släppa ännu en fantastisk kollektion. Denna kollektion kommer direkt ur mitt hjärta och har skapats visionen och kanske berättelsen om att vi alla behöver ta det lite lugnare än den dagen då pandemin är över. Därtill har lyssnat på er och anpassat kläderna efter den kvinnan som jag håller så ömt i min famn.

2021 boksläpp

Jo den är nästan klar! Mer än så tänker jag inte säga :-) men ni kommer att vilja ha den, ni kommer att vilja läsa den och det kommer från dig sis låta den bli en del av din vardag.

2021 lokala event

Jag kommer under nästa år resa runt mellan olika lokala aktörer och göra gästspel. Vi kommer ha möjligheten att träffa mig från norr till söder när jag kommer hålla klasser men också workshops för att stärka och hjälpa till att öppna upp det som vi under 2020 har börjat lära oss.

2021 Ellery Beach House

Självklart kan ni som företag boka mig i hotellet men vi kommer också att sjösätta några lokala event och ni som inte bor på hotellet ändå kan få uppleva Silent yoga tillsammans med mig.

2021 Silent Yoga

Vi kommer att öppna upp en ny lokal på en central plats i StockholmNär vi kommer kunna praktisera det fantastiska konceptet i en miljö som jag bara i mina vildaste drömmar trodde att jag skulle få tillgång till! Mer information kommer men jag kan säga så mycket som att den är rosa;)

2021 Yogagames

Oktober samlar vi våra gemensamma krafter och öppnar upp München bryggeriet i Stockholm för att äntligen få dela våran passion för yoga tillsammans med er. Jag kommer att hålla två klasser båda givetvis anpassade för både den avancerade yogisen och yoga nybörjare.

Boka dina biljetter redan nu på yoga games hemsida och använd koden Emilia för att få ytterligare 15 % rabatt på dina biljetter! På mässan kommer också kunna ta del av mina yogamattor och Meet ännu hemliga projekt.

2021 hemligt

Jag har under tre års tid haft en dröm som jag nästa år förhoppningsvis får chansen att sjösätta – något jag har brunnit för länge och som jag själv har saknat. Mer information kommer :-)

Jag längtar något så oerhört. Inte efter att allt ska bli som vanligt för det kommer inte att ske. Vi kommer att behöva lära oss ta ett steg taget precis när vi har fallit hårt och skadat oss, eller när vi går igenom en separation eller en olycka. Ingenting kommer bli som fförut och för dem som kämpar emot den nya kommer nya utmaningar att vänta🙏🏽

Vi är alla här tillsammans och genom kärlek och positiv litet kan vi vända detta till någonting bra.

Namaste

2 reaktioner på “2021 planer och verk”

 • Sandra skriver:

  God fortsättning på det nya året ✨
  Ja det har varit ett annorlunda år minst sagt. Vi hoppas på ett bättre 2021. Vill med att det ska bli som vanligt igen så man kan göra lite roliga saker tillsammans med vänner eller själv.
  Så mycket spännande du har att se fram emot och vi med såklart 😍
  Lycka till med allt ⭐️

  Kram Sandra 💕

 • Susanne skriver:

  Som jag längtar ! Älskar att läsa och följa dig ( mest på instagram )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram