Backa SAS piloterna

Backa piloterna!! Seriöst people. Det handlar INTE om lönerna. Som journalist blir jag oerhört ledsen att vinklingen blir LÖN .

Dessutom faktafel. BACKA piloterna för fan.

Läs på fakta. Prata med en pilot istället för att döma utifrån dagens helt absurda mediakommunikation.

När SÄKERHETEN och de ohållbara ARBETSTIMMARNA är vad piloterna försöker få fram i sina förhandlingar. Med flertalet PILOTER i min direkta närhet. Som LOJAL SAS resenär och flitig passagerare har jag både sett och känt skillnaden som de senaste åren skett inom SAS.

Personalen är där för vår SÄKERHET. Piloterna måste vara 110% koncentrerade samtliga timmar i luften. Annars störtar vi. Det händer saker HELA tiden i luftrummet.

Piloterna är ansvariga för våra liv och kontrollerar extremt komplicerade maskiner medan vi sitter där och dricker drinkar – och SAS piloterna är de mest LOJALA jag mött.

De har orimligt långa arbetsdagar, korta pauser och allt sämre förhållanden för att upprätthålla det som de – likt läkare fått i ryggmärgen. Säkerhet framför allt. Rädda liv. Skydda liv. Med de förhållanden som nu råder är det omöjligt för PILOTERNA att upprätthålla säkerheten för passagerarna.

Därför strejkar de. Jag älskar SAS. Jag älskar deras riktiga personal. De människor som lojalt stannat kvar. Trots allmänhetens oförstående kommentarer och anklagelser. Fråga en kabinpersonal, flygledare eller – pilot. Och ändra uppfattning.

Namaste

#backasaspiloterna

3 reaktioner på “Backa SAS piloterna”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram