Dynamisk meditation

Äntligen… jag är mig själv för förstå gången på flera veckor…

Det är konstigt hur lätt det är, att tappa bort sig själv mitt i att vara helt sig själv.

Skalet är en sak, själen en annan. Universum lever i oss. Inte utanför oss. Så med den vetskapen hämtar jag nu likt en fiskar hovar in sitt nät Tillbaka min själ. Mitt medvetna om vad jag behöver för att må bra.

Körde en dynamisk meditation på e. Öde brygga imorse. Den är tuff fysiskt och jag grät. Grät styrketårar. Grät glädjetårar. Grät sorgsna tårar. Ja alla dess tårar fick plats idag.

Jag vill inte vara normal. Jag kan inte. Jag vill leva med glitter, blommor, skratt, rörelse och grönsaker. Frukt och kärlek.

Jag är så tacksam för min fina familj. Mina vänner . De fyller mig med allt ovan. Men också förståelse över att jag behöver egentid. Det tänker jag ta nu.

Namaste

6 reaktioner på “Dynamisk meditation”

 • Anna K skriver:

  Låt dig vara ditt normala Du. Du är unik i hela ditt väsen, precis som vi alla är. Ha en fin somma!!!

 • Margita skriver:

  Förstår inte vad du menar, normal eller inte normal vad är skillnaden, var dig själv helt enkelt. Eller är det ett storstadsproblem att man måste sticka ut lite mer än andra! Sköt om dig o må så gott i den svenska sommaren att vi mår bra och har det bra:)

  • Emilia Löf Karlsson skriver:

   Nä då, Jag tror bara att många idag tror att de måste vara på ett speciellt sätt för att passa in eller inte blir utanför. Vad som är normalt skiljer sig väldigt mycket från vilken typ av människa du prata med. Många kanske inte ska man vet vem man vill vara. Eller så vet du det från samma dag som du föddes och då är ju det fantastiskt! :-)

 • Ulrika skriver:

  Hej!
  Jag kan noll om yoga och undrar därför vad den där klossen som ligger bredvid utövarna betyder?
  Tack för en fin blogg : )

  • Emilia Löf Karlsson skriver:

   Det kallas block och supportrar utövaren
   Om man tex inte når golvet eller behöver stödja upp en sne höft eller om mam är skadad så hjälper den till att hålla en rak och försiktig:) tack ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram