En dag i Lagunga Beach

De älskar konst i denna stad. Laguna Beach. Som många andra städer på västkusten i USA finns påminnelser om nordiskt inflytande. Många skandinaver tog sig till denna sida under emigreringsåren på 1800-talet.  Kanske är det därför jag känner mig mer hemma här på Västkusten än på östkusten:/  Jag bodde ju i Seattle som barn så det bidrar säkert oxå. 

Jag känner mig hemma i USA. Kanske för att jag ofta uppfattas som lite udda i Sverige med mitt sätt att alltid prata med främlingar, berömma folk för fina kläder på gatan, konversera med vilt främmande förbipasserande om väder och vind. 

Jag älskar mötet med människor, och fylla dem med lite vardagsljus eller bara se om ett leende kan sprida sig vidare. 

Som barn fick jag ofta kritiska blickar pga min öppenhet och nyfikenhet. Idag skiter jag faktiskt i elaka tungor och lutar mig tryggt tillbaka på min egen intuition och vetskap om varför jag är den jag är. På så Sätt fylls mitt liv lättare med glädje.  

Iallafall 😉 

Vi bor på ett magiskt litet boutique hotel som tillhör en hotellkedja jag ofta bor med just för att de är boutique och små. Med känsla för deltaljer. Laguna Beach house är en riktig pärla. Hela staden är faktiskt helt underbar!! 

Som jag nämnt tidigare så är detta en konstnärsstad. Det fullständigt kryllar av konstgallerier och fine art. Ska ta lite tid idag ( klockan är 04:40 här;) och fota lite så ni får se vad jag menar. Ska oxå förbi Newport Beach som ligger här brevid på ett spännande möte. Barn och man får stanna kvar i vackra lilla Laguna Beach.    

En busshållplats . Det är konst ÖVERALLT här. I smått och i stort.  

 I detaljer och på stora parkområden. Det skapar en oerhörd harmoni.  

Precis som kvällens eldstad. De kan det här med detaljer här i USA. 

Namaste  
 

3 reaktioner på “En dag i Lagunga Beach”

  • Lilian skriver:

    Ã savoir que l’esperance de vie dans ces pays de l’ex Yougoslavie est trés inférieure à la nôtre, 70 ans d’après les dernieres statistiques, cherchez l&r;uuoserreqr…

  • Ramona skriver:

    Vilken härlig läsning :) Ni verkar ha det bra där borta.
    Tycker det är så skoj att läsa att du inte bryr dig om vad alla tycker och tänker. Så borde det ju vara. Tänk så mycket lättare det skulle vara :) Jag har en bit kvar men snart är jag nog där, snart :)
    Kram och njut av dagen <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram