Följ med mig till Italien!!!

Äntligen kära ni!! 

Har så gärna velat dela detta mer er!! Och nu kan jag det:) Jag vill träffa ER!!! 

Följ med mig till Villa La Madonna !!! En av världens vackraste platser!! Det är en italiensk vingård med gamla anor som ligger i den fantastiskt idylliska Bormidadalen. Här skördar man sitt eget vin och köket bjuder på gudomliga italienska rätter. Villa La Madonna i Piemonte är ett smått magiskt ställe med bedårande utsikt över vinodlingarna. Den stora terrassen är samlingspunkten för trevligt umgänge och ett glas vin i skuggan. 

Detta är en dröm!!!! 

Mitt i vinodlingen finns också en naturskön pool med tillhörande terrasser för optimal avslappning. Här erbjuds 16 rum med egen terrass eller balkong. Middagen äter man i den vackra matsalen. Maten lagas utav lokala råvaror. 

 

12-15 oktober kommer jag resa ner med Rex travel!! 

JAG kommer föreläsa och boosta er med hälsotips och råd om hur vi får en mer balanserad vardag. Hur vi undviker utbrändhet och håller stressen borta. 

FÖLJ MED!!!

Yoga hålls i en sal med vacker utsikt över Villa La Madonnas omgivningar. 

Sedan min yogaresa till Frankrike förra året har detta varit målet!! Att få mer ER HIT. 

Tillsammans med vår yoga-instruktör Francesco kan ni träna på er egen nivå. Fina dagar yogar vi gärna ute bland vinrankorna. Ta del av den kanske bästa yoga-upplevelsen någonsin. Utflykter, joggingturer bland vinrankorna, tid för meditation och härligt häng vid poolen utlovas också. Tryffel jakt efter den magiska vita tryffeln, massage eller ansiktsbehandling ingår oxå i priset. Privat samtal med mig, massor av kärlek, hästridning, magisk mat och – en drömlik utsikt. Med mera, med mera!!!


Vi besöker tillsammans Acqui Terme som med sina underjordiska källor är en av Italiens mest kända kurorter. Vattnet i källorna har en unik sammansättning av mineraler och spårämnen som ger vitalitet och välbefinnande till både kropp och själ. 

Detta är en drömresa, både för mig och förhoppningsvis för er. 

Läs mer och boka redan idag, platserna är begränsade! Här 

Jag längtar efter er , Villa La Madonna och att få krama på er! 

Namaste 

10 reaktioner på “Följ med mig till Italien!!!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram