Framtiden är här

Idag var klockan på ringning 05:30 a HUA! Men lite shake och yoga senare kändes jag redo för några timmar framför datorn.


Sedan blev det telefonmöte i skogen OCH snabbt in i bilen – till Vasateatern där det hölls Allerdagarna – ett grymt koncept som idag fokuserade på det jag älskar mest. TEKNIK. Och framtiden. 

Talarna vi fick uppleva på plats var:


Micael Dahlén har jag följt nära i flera år – hans bok Nextopia har jag använt mycket och ofta både i dialoger med kunder, på föreläsningar, i debatter och som underlag till debatt. Han blev professor på KTH som 34 åring. He knows his shit:) 

Och undrar ni vilka dessa andra är: Googla! Jag är som vanligt upprymd och hoppfylld inför framtiden. Dessa männiksor säger och bekräftar sådant man ibland känner sig ganska ensam om att försöka driva igenom. Nu är jag stark, troende och fylld av energi! 


Att fylla på hjärnan med kunskap är SUPERVIKTIGT! Så tveka inte att gå fortbildningar, ta en kurs, gå på EB föreläsning eller läs en faktabok. Våra hjärnor behöver det och kunskap är som ett kylskåp. Det behöver fyllas på! Hela tiden. Ut med det gamal – in med det nya ( eller rensa isllafall 😉 

Namaste 

2 reaktioner på “Framtiden är här”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram