Gå till roten

En vecka in i nya året… Hur går era nyårslöften? Har ni ens några sådana?

 

Min tanke med detta inlägg är att påminna er – om att ni måste titta inåt. Ni måste gå till roten med varför ni hamnar i olyckliga situationer. Nu är 2017 här. Ditt år. Med upp och nedgångar. Men ALLT handlar om inställning.

För i kärnan finns svaret på vad du måste göra för att kunna gå vidare.

Ett steg i taget. 

Man kan inte bara lägga på lager av nya saker. Man måste in i kärnan. Se sanningen i vitögat. Och släppa det. Gå vidare. Släppa det. DU kan inte göra om historien. Du kan inte leva i framtiden. Du måste vara här.

Ta fram en lapp:

Skriv:

Ett:

Skriv ner vad du är rädd för… Vad är kärnan till att du känner oro? Eller att du har ett visst beteende? Nått du verkligen vill släppa taget om? Vilka sår har du som du behöver läka?

Se på lappen: Vad är viktigast?Vad är KÄRNAN?

Två: Titta på ditt beteende. Som du har pågrund av detta sår? Dina känslor, din rädsla.

Ställ dig dessa frågor: När du tittar på detta sår – vad får det dig att känna.

Vad får det dig att göra/Hur får detta dig att KÄNNA – skriv en lista, svara på den frågan – detta sår. Detta ärr… Påverkar det dig eller hur du agerar kring andra? Dömmer du andra. Springer du från något? Känner du oro?

 

Tre: På vilket sätt håller detta sår dig att fastna i ett beteende / känsla – svara ärligt.

Fyra: Ställ nu frågan till dig själv: Är du KLAR? Är du fead up/ trött på dessa känslor – Är du redo att SLÄPPA TAGET och gå vidare?

Bestäm dig för att läka detta sår. Ta tre djupa andetag.

Se på lappen igen. VILL du gå vidare? Vill du släppa taget?

Du kan heala dig själv, ditt LIV är DITT.

Jag tjatar alltid om att du ska lyssna inåt, att du har svaren där inne. LIVET. Du har fått det som en gåva, så gör det BÄSTA av vad du har. Längtar du efter saker du inte tror du kan uppnå – sluta leta.

Universum håller dig om ryggen. Vi är alltid precis där vi ska vara . Är vi på en svår plats så är vi där för att universum säger oss något. LYSSNA.

Var i stunden när du känner av dina känslor. Ställ dig frågan . Varför du känner som du gör? Och HUR kan du bryt detta mönster? Skriv ned detta. 

Förlåt dig själv för vad du varit och gjort. Du gjorde så gott du kunde. Du gjorde så bra du kunde 2016. Förlåt dig själv. Lägg det bakom dig. Bakom dig. Enda vägen är FRAMåt. HÄR. Andas. HÄR. NU.

Jag tror på dig!

Namaste

 

 

 

8 reaktioner på “Gå till roten”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram