Hemligheter

Nya året är här!!! Jag har fortfarande off dagar från jobb ( vilket innefattar blogg, insta mm 😉 haha ) men jag ska berätta en hemlighet för er. 

I flera år Har jag ju levt hälsosamt. Men även om jag gjort det så har jag inte riktigt funnit nycklarna jag behövt för att riktigt känna mig helt 100%. Jag har gjort intressanta DNA analyser mm som gett massor av information och kunskap. Men ändå har det varit saker som inte stämt. Jag är väldigt inkännande och kunskapstörstande när det kommer till varför vi mår som vi mår .

Jag har vetat att detta berott på obalanser och inflammationer, så jag har tagit bort gluten, laktos, ätit rent men ändå känt att nej – jag får inte i mig det jag behöver, eller snarare, kroppen kan inte ta upp näringen jag ger den. 

Efter att fått tips av en kompis om en massör som jobbat med Fascia HEALING kom jag i kontakt med Jenny.

Jenny berättade för mig att det inte spelar någon roll vad jag stoppar i mig om inte kroppen är läkt nog att ta emot det. Hon frågade om hon fick göra en Fascia Healing – en djupgående massage – med efterföljande 9 dagars stentuff utrensning. En kraftfull kombination av behandling på FASCIA både INVÄRTES och UTVÄRTES helt enkelt. 

Då jag alltid varit intresserad av medicin och kroppen så läste jag noga på – och sa ja!

Så här gick det till:

FASCIABEHANDLING – den effektivaste massagebehandlingen som uppnår resultat du aldrig trodde var möjliga ( och blåmärken) Jenny Gunn masserade kraftfullt på hela kroppen och släppte spänningar och massor av bindväv som fastnat och blockerade flödet i kroppen –  aj aj aj !! Den avlägsnar gifter / slaggprodukter från fascian / bindväven och musklerna – och redan dagen efter behandlingen försvann mina svullna fingrar och mina svullna lymfkörtlar under armarna försvann helt.

Älskar när vänner tipsar om grymma männiksor! Inte sant?! Hur köpt det än låter – så är detta enbart ett grymt TIPS! 


Men det slutar inte där. Invärtes jobbar behandlingen med ALOE VERA GEL. Jag har länge varit suspekt till dessa ”program” men även här talade fakta sitt tydliga språk. Bara några dagar in i behandlingen KÄNDE jag skillnaden. 

Yogan flöt bättre och mina ömma knän efter löparrunda försvann.  

Sen var det dags för steg tre. Något som kallas Forever C9. 9 dagar där man rensar ur kroppen från gifter och slagg. Stenhårt. Jag har gjort liknade saker förut. Men jag TROR inte på dieter. Och jag är alltid suspekt mot denna typ av ”kit”. Det kostade kring tusenlappen men innehöll allt jag då behövde för 9 dagars utrensning) min medicin och kunskapshjärna sa- Suspekt – ja. Funkar det? Ja. 

MEN: jag köper Jennys argument att kroppen behöver RENSAS REN. Att det behöver DETOXA. På riktigt. Och jag hade ju redan både SETT och känt resultat av hennes behandling. 

Två dagar ”fasta” med vitaminer, smoothie och aloe vera, sen clean eating ( så som jag äter i vanliga fall fast med mer kontrollerade tider och mått ) inget socker, kaffe, alkohol mm och en FRI LISTA. Så man är inte hungrig.

Helt fantastisk blåbärssmoothie.

Enkelt med shake.

Så… 9 dagar senare…. WOW. 

Jag kommer ner i positioner i yogan. Hyn är bättre, kroppen lättare, och jag KÄNNER hur kroppen tar åt sig den näring jag ALLTID stoppar i den. Jag är full av energi, på ett – nytt sätt.

Det är som om kroppen behövde en OMSTART. Så om Du som har Kroniska muskel/fascia/ledbesvär – stel, spänd, stram, smärta, Idrottsskador, Frozen Shoulder, Tennis-/Golfarmbåge, Begynnande artros, Foglossning, Musarm, Stukad fot, Nackspärr / Whiplash, Ischias, Ryggskott, Hälsenebesvär,Piriformis Syndrom eller som jag – helt enkelt INTE förstår varför du inte får de resultat du lever efter att få, så borde ni pröva detta!! Farcia healing. 

Jag kan inte förklara på annat sätt än att det är en OMSTART. 

Aloe Vera gör sån skillnad!! Och givetvis ett liv utan sådant som är fullproppat med inflammationsstimulerande 

Tack vare min något envise vän Lisa så fick jag chansen att prata, lära mig och boosta min kropp med hjälp av Jenny. 

Kolla in Jennys sida här

OBS! Det är 2017 första KANONTIPS från mig till er😘😜 för jag kunde inte hålla tyst om det längre 😉 

NAMASTE 

9 reaktioner på “Hemligheter”

 • Therese skriver:

  Vad häftigt :) tack för att du delar med dej!! Men du skriver om dina svullna lymfkörtlar under armarna försvann? Har du haft problem med det länge? Jag har nämligen det 😩kram ❤

  • Emilia Löf Karlsson skriver:

   Hej Therese!! Jaa jätte länge!! I flera år!! Det är tydligen ( enligt Jenny ) vävnad som ”kloggat” ihop och gör att vätska i lymfkörtlarna inte kan passera. Genom stretch och massage blev det i stort sätt obefintligt!! Tänk om jag gjort detta tidigare… lycka till!!

 • J-Å skriver:

  Ja, aloe vera kan man använda till ”allt” – både invändigt och utvändigt. Bra tips!

  • Emilia Löf Karlsson skriver:

   Verkligen , har använt det tidigare på huden, sår och vårtor, men aldrig vågat dricka den. Men WOW!

 • Sandra skriver:

  Tack för du delar med dig. Detta var jätteintressant att få läsa. Aloe Vera vet jag är superbra på många sätt och vis.
  Jag ta verkligen till mig av årets första kanontips 👍🏽🙏🏾
  Bra jobbat av dig.
  Önskar dig ett gott 2017
  Se fram emot mer bra tips

  Ta hand om dig
  Namaste

 • Jillan på Orust skriver:

  Aloe vera är ett läke-mirakel 🌞 använder det till ALLT! Den bästa är den rena utan tillsatser & som man kan ha i munnen vid tex brännskador lr efter stark mat 😀 (egen erfarenhet, så att ingen missförstår 😉) Tack för årets första tips! Mvh! Jillan på Orust

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram