Indiskt bröllop

En av mina äldsta och bästa vänner gifte sig idag. Vi spenderade somrarna i Torekov och Båstad. Dansades och månbadandes. 

Hon har gjort en magisk resa och idag arbetar hon med  bland annat BarnYoga. Men oxå varit med och grundat Hungerprojektet.

Kika här http://youtu.be/Z5e13s7y4Og

Sen kom det sig att Filippa träffade mannen i sitt liv. Det har gått snabbt. Men kärleken vet vad det är. Är den kommer vet man. Å vet man inte – då

Är den inte rätt. 

Han hade rest långt, för att arbeta i Sverige – Och han kom från Indien. Detta magiska land. Så idag knöt de ihop de spirituella banden genom en magisk ceremoni och 156 st gäster. Ett litet bröllop alltså;) 

   
   
 
Maten var MAGISK!!!! Jag ÄLSKAR fr.o.m. Idag indisk mat. Helt vegetarisk och SÅ GOD!!! Jag älskar ju soulfood. Och det här. Var soulfood. Nambröd Bye bye!!!   

Ceremonin innefattar flera moment och inte så Mycket ”prat” utan mer handling. Som ett äktenskap. Handling betyder mer än snack;) right. 

    
 
Jag hittade båda nya och gamla soulsisters på plats. 

   
Ja å så en och annan soulbro;) 

 
Filippa och jag har ju gått i ganska kontroversiella skolor med många ramar, regler och massor av etikett. Det här var ren kärlek. Utan gränser. Över gränser. Och det värmer mitt hjärta. Från själen och hela vägen ner i mina nu blåsfyllda tår efter timmar av indisk dans med Bollywoodstjärnor. Wow! 

   
 
Brudparet.   

Vi fick alla skriva lappar till paret att lägga i en ask. Och allt var magi. Verklig magi. Jag kryper ner lycklig, tacksam och

Ödmjuk inför livet. 

Namaste 

 

9 reaktioner på “Indiskt bröllop”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram