Inredning

Jag har varit lite frånvarande … Fått ett 20-tal PM via snapchat med frågor om jag  blockat folk, eller försvunnit. svaret på frågan är så klart nej. Men ack jag är här. Likaså på Instagram . Jag har inte gått nånstans. Jag bara haft väldigt mycket. Och försökt prioritera där imellan. Som ni ser ni som läser sajten ifrån mobilen så är det lite små buggar att fixa. Vi har också en lång gedigen lista på önskemål ifrån er läsare som vi försöker att tillfredsställa i största möjliga mån. Allt ser annorlunda ut live jämfört med i en designmiljö. 

  

Det är så enkelt att berätta för andra hur de ska ta vara på sin tid. Men givetvis behöver även jag själv praktisera att ibland tar två steg tillbaka. Förra helgen och denna helg är helt tillgänglig natt sådant som får mig energifylld. Vad gör du för att fylla på energi?

Missa inte heller att köpa Expressens bilaga leva och bo i helgen! Där får ni en inblick i mitt lilla hem. De gjorde ett inredningsreportage förra våren som nu publiceras.

  

6 reaktioner på “Inredning”

 • Pernilla W skriver:

  Åh, vad kul! Då måste jag genast gå och köpa expressen bilagan !!

 • Mia skriver:

  Alla måste vi hitta något sätt för återhämtning/energipåfyllnad! Har insett det den hårda vägen..
  Jag har nyss börjat med promenader i skogen, bara jag och naturens ljud. Rogivande!😌
  Har börjat följa House of Cards med maken på kvällarna-som att läsa en spännande bok, och man längtar till nästa avsnitt/kapitel.

  Trevlig helg!
  (Och tack för en bra blogg!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram