Juice cleans 

Kallpressad juice. Laga kroppen inifrån och ut. Ge den en pause från socker, jäst, koffein och annat som stressar. Min kompis Christina har tillsammans med sin man Kallpressen. Ett litet genuint företag som vill hjälpa människor att må bättre! Och eftersom jag vill få er att må bättre så vill jag tipsa om detta! 

VARFÖR JUICEFASTA/CLEANSA?

En stor del av värdet av en juicefasta är få känna skillnaden i hur man mår och hur det faktiskt gör skillnad med vad man normalt äter och dricker. 

Att pausa eller cleanse’a kroppen ger också tid för Reflektion hur vi faktiskt äter. 

Även på lång sikt med vad man väljer att fortsätta ge sin kropp och sinne för möjligheter att må bra. Juicefasta är en hjälp till dra en linje i sanden, kickstarta ett hälsosammare liv och börja ta ansvar för hur man vill må i vardagen. Det jag så ofta tjatar om. 

Vår kropp är en fantastiskt organism som har inbyggda system för avgiftning och självförsvar, de behövs för att ta hand om alla de miljögifter vi dagligen får i oss. 

Gifter vi får i oss genom maten vi äter, luften vi andas, vattnet vi dricker, kläder, rengöring, kosmetika etc påverkar oss. 

Många av oss har även en livsstil där vi stressar oss genom dagarna för att hinna med så mycket som möjligt så som arbete, familj, åtaganden, vänner-och vi glömmer oss själva. 

Stressen i samband med dålig mat, kan göra att kroppen inte hinner med att städa ut allt den skulle vilja. I värsta fall kan det leda till kroniska tillstånd som i hög grad påverkar ens livskvalité. Förstoppning och försurning. 

 Desto mer du avstår ifrån överarbetade, tillagade och konstgjorda matvaror och alla dess tillsatser och föroreningar, desto mer får du tillbaka i form av daglig återhämtning, återuppbyggnad och välmående. 
För kroppen VILL ALLTID läka. 

Vid en juicefasta avstår man från alla matvaror som påverkar hälsan negativt och påskyndar kroppens egna läkning genom att låta matsmältningen/tarmsystemet vila. 

Samtidigt tillför man stora mängder av den mest lättupptagliga ekologiska naturliga näring som finns att tillgå. Allt för att kroppen ska kunna verka optimalt.

Kallpressen finns mängder bed bra fakta och framförallt är de genuina och äkta.

Juicerna är pressade med kärlek och att bara ta några dagarna pause. Eller byta ut middagen mot en matig juice kan/ kommer göra skillnad. 

Kroppen vill ha bra, naturlig näring. 

Pröva tycker jag. 

Namaste 

5 reaktioner på “Juice cleans ”

 • Ramona skriver:

  Jag är så nyfiken på att testa detta men vi har inget ställe i närheten av där jag bor där det finns så goda nyttiga juicer :( Vet du om det finns någon bra hemsida med ekologiska juicer som man kan beställa ett cleansing paket av?
  Vore toppen <3 Tack för bra tips fina du :) Ha en toppen fin dag, kram

  • Emilia Löf Karlsson skriver:

   Jag skulle göra själv Ramona! Pröva att byt ut alla dagens m

  • Emilia Löf Karlsson skriver:

   Ops… hann inte klart;)

   Pröva att byt ut dagens alla mål mot smoothies. Det finns massor av recept på nätet på smoothie/juice fasta.

   Problemet med näthandel eller att få flera dagars juice på en gång är att de blir gamla…. därför förespråkar jag egengjorda om man inte bor i storstan;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram