Mexico

Nääää Jag är inte i Mexico kära vänner, men då Kalifonien länge ”tillhörde” Mexico” – va visste ni inte det !??! 😉 Så är alla gator, torg och många i befolkningen är spansk talade. Santa Barbara, Calla Road (Calla=väg på spnska – Road=väg på engelska = kaka på kaka *haha*) LOS ANGELSES tex – Los – spanska – Angeles – Änglar… Mmm nu vet ni det. Vi är i Santa Barbara och strosar  STATE STREET upp från vattnet där vi bor. Först hände inget, sen inget, sen inget igen – och så BOM hamnade vi ett litet paradis. Ser ut som en saga ur Tant grön , Tant brun och Tank Gredelin (rätt ordning på damerna?) (null)

 

Och ingen riktig roadtrip utan en riktig mexikansk restaurang på en bakgata med enbart (kanske låsas de) spansktalade personal – TUR att barnen kan beställa och jag läsa på spanska (vågar inte prata) En äkta margarita pink – ÄKLIGT va *haha* men goooood……

(null)

 

Guacemolen var ALLT ANNAT än ÄKLIG dock!!!! OMG! Åt den med sked. Soppsked.

(null)

 

Sedan samlade vi mätta ut på en annan liten gata där det kantades av alla de välkända varumärkena och folklivet bubblade trots att det varit lite regn!!ruskigt idag.

(null)

 

Små söta NAMASTE butiker hittade jag med… Mmmm. Som säger EXAKT vad det handlar om!

 

(null)

 

Glass från Santa Barabaras bästa glasställe McConnels

(null)

 

Jag älskar badrum…. Så snyggt!

(null)

(null)

 

Kan man hänga mattor på väggen? Om de är snygga – ja 😉 Och väggfärgen… Mmmm

(null)

3 reaktioner på “Mexico”

 • Em skriver:

  Wow vilken resa ni är på! Och när ni ändå är i SoCal borde ni verkligen åka till Mexico! Vi flög till Los Cabos, billigt och endast två timmars flyg från San Diego och såklart alldeles, alldeles underbart!!!
  Nu ska jag fortsätta läsa ikapp!
  Kram, Em

  • Em skriver:

   Såg att ni är i San Diego nu, bästa mexikanska Café Coyote i Old town, ett måste om man gillar mexikanskt! 😉

 • Karima skriver:

  Oj vad galet fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram