Min dröm! Yogakläder för alla

Det var förälskelse vid första mötet. Vi andades likadant. Hade samma visioner om kvalité , färger, detaljer, rörelse – omtanke för kvinnans kropp.

Ylva förstod direkt mina yviga visioner, min historia, min dröm. Ylva kom från de globala modebranschens korridorer , via sin dröm, direkt in i mitt liv. Mitt i skördetid började visionerna ta form.

Med Harvest Moon påbörjar jag nu min resa tillsammans med Ylva. Redan mot ett mer hållbart, mjukare, ärligare, skönare liv. Men också viljan att få ER att våga bära dessa plagg till vardag, på mattan, till jobbet, festen – i livet. För kläderna vi bär GÖR skillnad. Harvest Moon skapades av Ylva med alla de rätta ingredienserna och nu kan jag stolt kliva på tåget.

Tillsammans tar vi nu näst steg med “Emilias Choices”🦋 En linje ”Soft wear” och “Yogakläder“

Där du också får tillgång till det ni länge längtat efter – mina meditationer. För med varje plagg kommer också en skräddarsydd meditation. För att våga mer, släppa oro oftare, leva mer i nuet.

Kläder – ska vara sköna, i hög kvalité, de ska få dig att känna dig mjuk, trygg och självsäker. Stilsäkert och påminna dig om att du – är fantastik.

Kläder ska passa dig. Du ska inte passa kläder.

Välkommen in till Harvest Moon för att denna höst börja resan mot ett skönare, mjukare, hållbarare och helt fantastisk liv.

Handla HÄR

2 reaktioner på “Min dröm! Yogakläder för alla”

 • Sandra skriver:

  Så fina yogakläder 🤩
  Visst är det viktigt med sköna bra kläder. Jag har alltid på mig sånt som är bekvämt och skönt och passa min kropp och smak.
  Ha jättesköna yogakläder som jag älskar 😍

  Ha det så bra
  Kram Sandra 🌸💕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram