När bilder säger mer än ord

IMG_9760.JPG

Jag älskar ordet. Bokstäver, de färger, dofter och känslor man med måla med. De penseldragen som kan tumla om, skapa hjärtklappning, leenden och gråt.

Ända sedan jag var liten har jag känt mig annorlunda. Och kanske också strävat efter att alltid vara det. Ibland medvetet , ibland helt omedvetet till min omgivnings skeptiska blickar. Men jag älskar mig själv, vet om att jag är den jag är , och att när jag försöker vara någon annan mår jag så dåligt eller min kropp gör sådant motstånd att det är omöjligt att inte fatta galoppen.

Så jag måste fortsätta som den jag är. Det har senaste åren mer tydligt utkristalliserats vad som gör mig lugn, glad, lycklig och sann.
Det har ibland stormat rejält och det har och gör ont ibland. Men för många små ting har fallit i min väg, för att jag inte ska förstå vägvisarna som omger mig.

Idag blev jag ensam i Spanien då min man åkte hem för uppdrag. Jag har arbetat oxå på distans och sedan tog jag barnen till stranden för långpromenad, sen lunch och lek med yoga som avslutning i parken – och lite häng på en av dessa platser där min själ mår bra. En relativt nyöppnad organisk butik och restaurang inne i hjärtat av Marbella. Mitt emot Marbella club, kanske den mest ytliga platsen i Marbella , men ändå. Yin och yang … Ligger denna lunga av vackra ting och mat som jag älskar.

IMG_9743.JPG

IMG_9744.JPG

IMG_9749.JPG

IMG_9754.JPG

IMG_9759.JPG

IMG_9761.JPG

IMG_9758.JPG

IMG_9768.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram