Ny tidsålder!

Piscean Age har dominerats av hierarki och makt. Nyckelfrasen för denna tidsålder var från Shakespeares Hamlet, ”Att vara eller inte vara.” För att få ett framgångsrikt och lyckligt liv behövde du lösa denna fråga. Nyckeln till det astrologiska tecknet Fiskarna är ”Jag tror.” Under denna ålder, för att du skulle kunna vara, behövde du hitta någon eller något att tro på.

När du hittade den där fäste du dig själv till den saken och vägleddes hur du ska leva. Detta kan vara en religion, en politisk ideologi, en karismatisk ledare, arbete etc. Livets nycklar var dolda och hemliga i maktens hallar och i klostren och ashramen. Men du behövde inte känna till dessa hemligheter, bara för att följa ledare och guider som gjorde det. Detta skapade vertikala hierarkier som ett resultat, och det var viktigt att hitta din plats i hakningsordningen.

Detta har varit grunden för det mänskliga medvetandet under de senaste 2000 åren. Allt du har lärt dig av dina föräldrar och de från deras föräldrar, som går 2000 år tillbaka, har färgats av denna Piscean-referensram. Och nu förändras allt.

Vattumannens ålder kommer att domineras av nätverk och information. Nyckelfrasen för denna ålder är ”Var att vara.” ( be to be)

Nyckeln till det astrologiska tecknet Vattumannen är ”Jag vet.”

Det här är informationsåldern. Ingenting är hemligt längre. All information är tillgänglig till hands. Där Piscean-åldern var organiserad i en vertikal, upp och ner-struktur i hierarkierna, är Aquarian Age organiserad i ett horisontellt nätverk som öppnar världen för sann jämlikhet.

Under denna ålder fokuseras inte längre på din identitet och existens (”att vara eller inte vara”), utan att acceptera dig själv som en hel person (”vara att vara”) som inte behöver tro på något utanför själv.

Du är redo att acceptera att du har kunskap och visdom inom dig själv. Det är inte längre nödvändigt att knyta till något utanför dig själv, utan att bli en ledare för en: dig själv. Istället för att vara en järnvägsvagn som dras av en motor blir du din egen motor. Det är ditt ansvar att hålla dig på banorna och fortsätta framåt.

Med denna förståelse är det lättare att förstå vad som har hänt i världen under de senaste 50 åren. På den inre nivån, sedan 1960-talet, har det skett en enorm rörelse mot personlig transformation: självmedvetenhet, självförbättring, yoga, meditation, tai chi, alternativ läkning, naturlig mat etc. Det har också skett en stor ökning av depression, självmord, ångest, stress och narkotikamissbruk, både läkemedel och fritidsbruk.

I den yttre världen har vi sett fantastiska förändringar: medborgerliga rättigheter, miljömedvetenhet, kvinnors rättigheter, homosexuella rättigheter, global medvetenhet etc. Vi har också sett ökningen av fundamentalism, terrorism, partisk politik, rasism, främlingsfientlighet (rädslan för ”Övrigt”) och allmän rädsla.

Detta skifte tar fram det bästa och det sämsta i mänskligheten. Vissa människor förbereder sig för detta skifte genom att öppna sina hjärtan och sinnen och omfamna denna nya tidsålder, och vissa skräms av förändringarna som de inte förstår och vill återvända till en ”gyllene tidsålder” tidigare eller att cirkulera. vagnarna och litar bara på dem som är som dem själva.

Transformation är aldrig en smärtfri process. När du fastar eller rengör för att rena din kropp, känner du dig först, eftersom toxiner rör sig upp för att elimineras. När dessa gifter har rensats känner du dig lättare och mer energisk. Föreställ dig nu att varje person på planeten Jorden går igenom detta skifte. Vi är på väg in i en tid med radikala förändringar. Det är en tid med stor potentiell tillväxt och expansion, men det är också en tid med stor potentiell smärta och lidande. Ju mer du förstår vad som händer, desto mer kan du gå igenom alla förändringar utan att förlora din balans och stabilitet.

Vad kan du göra för att göra denna övergång till denna nya tidsålder för information och medvetande? Här är några förslag.

Vad kan du göra för att göra denna övergång till denna nya tidsålder för information och medvetande? Här är några förslag:

1. Ha en daglig andlig övning. Varje andlig tradition har en sak gemensamt: en daglig träning. Det kan vara många olika saker: yoga, meditation, chanting, bön, kontemplation, motion, journalföring, etc. Det är inte viktigt vad du gör, utan att du gör något nästan varje dag, och gör det med avsikt att släppa taget av dina block och fokusera ditt medvetande. Kundalini yoga och meditation är de mest kraftfulla verktygen jag har hittat, men alla måste hitta sin egen väg och samla in verktygen för sin egen verktygslåda.

2. Ge inte efter för rädsla, förtvivlan eller ilska. Det händer så mycket som kan utlösa dessa känslor: media, miljön, politik, terrorism etc. Om du förstår att dessa känslor alla är symtom på Vattumannskiftet kan du gå igenom dem utan att förlora ditt centrum.

3. Var inte ett offer. Du har makten att förändra dig själv!

Jag har själv gått igenom en våldsam höst, Absolut inte fysiskt utan psykologiskt. Och den har varit helt fantastisk! Dofter och ljus har flödat jag kunnigt att djupare och mer intensivt till mitt syfte här på jorden.

jag har varit helt upprymd ändå har jag sovit oroligt men mycket. Och allt är precis som det ska. Det kan vara svårt att förstå andra människor och för mig personligen så att det känts som att jag förbereder mig för en viktig uppgift.Tidigare i livet känns som att jag har krigat som att jag varit mitt i ett krig. Men det är kriget har vi vunnit! Nu är det bara det alldra sista kvar och jag är här för att hjälpa er!

Enjoy!

Namaste

Källa: shape.com , Astor.com , spiritsofgaia

1 reaktion på “Ny tidsålder!”

  • Anette skriver:

    Tack Emilia!! 🙏❤️ Nu förstår jag lite bättre vad som händer. Det har varit/är ett omtumlande år för kropp och själ.
    Önskar dig en fridfull Jul och ett Gott Nytt År! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram