Risottobollar

Kan ha varit de godaste jag ätit!

Risottobollar

Fräs charlottenlök, vitlök och finhackad ruccola i olja, häll in risotton och fräs och gör sedan vanlig risotto. Gör det dagen innan för då är det nig lättare att göra rullar. Bland ett ägg eller två med parmesan och hackad persilja och rör ner risotto. Panera i Panko ströbröd och fritera i solrosolja. Sallad: bönor haricoverts kapris rucola – stekte hc o kapris- hällde på lite soja lite rödlök hade jag oxå .

Nam Nam aste

Helg i full rulle

min duktiga kompis Tess var i Lidingö centrum och pratade om sitt varumärke Daynight casual

Fernando do njöt av SOOOOLEN!!!

Fredagsmys hos min syster 👆🏼

Lördagshäng med vegetarisk mat hos våra LA Kompisar

Vinet ovan är en annan kompis påhitt. Det BÄSTA rosé jag NÅGONSIN smakat!! Finns inte på systemet än men i beställningssortimentet!

Söndagen kommer innebära fotboll, meditation och veckoplanering…

Namaste

Instagram