San Diego

Så gick redan vidare neråt västkusten. TUSEN tack Bloggläsare YVONNE för magiska tips kring Santa Monica dit vi pekar näsan om några dagar!! Ni läsare är underbara! 

I Pernilla Wahlgren Collection känner jag mig redo att inta San Diego och min underbara mentor och vän Åsas vardag och hem. 

Barnen lyssnar på min gamla uppdragsgivare Storytel

Vi stannade till i La Jolly på vägen och här ör det varmt! Och plus att tempot och säkerheten här känns helt annorlunda från LA.

Leon tränar Yoga.

Åsa är en magisk entreprenör som tillsammans med sitt team uppfann den lilla ultraljudsmaskinen som kan skicka en rörlig bild på din bebis direkt till mobilen. Mama Mia  i Sverige var först ut men Åsa tänkte större och tog patentet till USA där de nu bor hela familjen. Åsa ÄR min största inspirationskälla och hela hennes familj bubblar av magi. Hon ger så mycket energi och skaparglädje till dem omkring henne att jag aldrig vill lämna hennes sida. 

Hon leder och driver frågor, visioner och idéer. Hon reser runt jorden och vill rädda varje kvinna från att dö i barnasäng med sin produkt. Att kunna skicka rörligt ultraljud virituellt från en ställe, till säg en expertläkare någon annan stans för diagnos skulle rädda massor av kvinnor. 

Här nedan pratar hon med Leon. Som blev kär. 

Kvällen var varm och skön och vi satt utomhus vid deras vackra pool och utsikt och pratade om ledarskap, visioner, förveckling av drömmar och mitt favoritämne, teknik. 

Suddig men känslan finns där, eller hur haha;)

Allt var vackert där hemma. 

Idag väntar ( klockan är inte ens 07 här och jag har jobbat sen 05, men Åsa sedan 04 , så jag ligger i lä ) strand, yoga, surfing och mer vision och målgenomförande i San Diego. 

Namaste❤️

2 reaktioner på “San Diego”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram