Stranddag

Lång dag på stranden igår… 

Nova med sin Saga. Novas första barnflickejobb:) Sällan skådat en så barnkär flicka som min lilla tjej.  

Fernando är i sitt rätta element. Under bordet 😉 och såklart i värmen… 
Med min syster ( till vänster ) och min lövlely och helt underbara vän Annika. Som anordnar båtturer i diverse paradis… vem vet, kanske hittar vi på nått ihop nån gång;) För ni har väl inte missat min Hälsobooste resa till Italien i oktober???!!! Ta med en vännina, en mamma eller syster och kom med! Här hittar ni info

Barnen har ”flytkurs” med storkusin Harald :)

Gick igenom mitt schema igår kväll och insett att jag har EN tom helg fram till december…. så varje andetag här nere känns behövligt. 

Namaste 

8 reaktioner på “Stranddag”

 • Maria skriver:

  Tack för bra tips! Äntligen har vår familj landat i Benhavis igen:) superfintmed marbellatips. Blir lätt samma spår men nu ska vi testa dina;) Skall också försöka andas o prova med lite meditation. Bra inspo härinne. Ta hand om dig.

 • Rosa skriver:

  Förstår att det är svårt att säga nej när man älskar sitt jobb och gör så mycket roliga och spännande saker som du, men du måste lova att ta lite Emilia tid varje dag där det är du som är i centrum (annars påminner vi dig 😉). Skönt att du kan ladda upp på bästa möjliga sätt i alla fall i solen och värmen och med vänner och familjen. Sköt om dig fina kloka du.
  Kram Rosa

  • Emilia Löf Karlsson skriver:

   Rosa, haha, så sant så sant! Tack för att du finns här i cyberspace💖🙏🏽

 • Ramona skriver:

  Oj, det är verkligen fullt upp men jag hoppas du hinner hitta tiden till att varva ner ändå.
  Och den kloka kommentaren från Sofia håller jag helt med om :)
  Njut nu av din ledighet på den vackra platsen <3

 • Sofia skriver:

  Hur mycket av detta har du själv valt? Du kanske inte måste göra allt? Du brukar ju vara klok så du har säkert redan tänkt på detta, men när man har väldigt mycket gäller det att prioritera och välja. När det kommer till kritan är det väldigt få saker som måste göras. Vad är det värsta som kan hända brukar jag tänka. Sköt om dig 💕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram