Traditioner

Varje år vid denna tid träffas jag och mina tre bästa kompisar tillsamman med våra män och firar in julen. ( Vi träffas mest ensamma annars utan männen, men traditionen lyder MINST en gång innan jul och MINST en gång innan sommaren )

Genom åren har det varit allt från traditonella julbord, till som igår – en helt MAGISK kalkonmiddag hemma hos Sole min magiska väninna. Men traditionen är att vi ses. Ett år hade vi frackmiddag, ett annat år va temat ”Stockholmsnatt”(Då drog vi ut i natten, åt middag och klubbade hela natten)

Vi är fyra tjejer som i vuxen ålder lärt känna varandra ( Två har känt varandra sedan tonåren ) och vi har varit igenom så mycket. Vi står starka ihop och de är mitt syre. Mina förebilder och alltid alltid så kloka.

De är förbannat duktiga på sina jobb också. Något som inspirerar mig oerhört. De gör sådant de brinner för och vi har sett varandra falla och resa oss upp, vinna och förlora, skrattat och gråtit. Genuint, äkta, ärligt. Jag har också förstått hur ovanligt det är. Och vi känner varandra utan och innan. Men framför allt har vi ett väldigt speciellt band mellan oss. Och det växer sig bara starkare och starkare. Jag ser oss sittandes i varsin trästol på en strand i framtiden. Gamla, glömska, skrynkliga men fortfarande vännner.

Iallafall – igår hade vi söndagsmiddag. Och vilken middag!!!

Värdinnan skär upp kalkonen, som va större än Fernando 😉

Värdparet<3

Uffe som är Soles kärlek har fisk och skaldjursdeli så det bjöds på den absolut godaste skagenröra det går att få tag på… kommer vara mätt en vecka- minst;)

Älsk!

De har negligén renoverat köketoch tror nog ni inom snar framtid kommer se köket i någon av de inredningstidningarna som finns. För det va Det snyggaste köket, med de coolaste detaljerna jag någonsin sett i Sverige.

Däremot tog jag inte så mycket bilder. Ville fokusera på sällskapet och som sagt håll utkik.

Detaljer på skåpen.

Favoritboken…

Massa barn, mån och vänskap… kan inte ha önskat mig mer ….

Idag väntas förhandlingar och massor av administrationsarbete. Långt bort från ljumna kalkoner och vänner. Men yheee , thats life.

Önskar er alla en fin måndag

Namaste

2 reaktioner på “Traditioner”

 • Sandra skriver:

  Underbart med såna vänner, de som känner en utan och innan, de som finns där i med-och motgångar. Jag har en sån vän och njuter varje stund jag träffa henne. Även om det går lång tid mellan gångerna vet vi precis var vi har varandra och vi fortsätter prata som om det var igår vi sågs. Jag är så rädd om henne ❤️

  Hoppas din dag är bra
  Kärlek och kram Sandra ❤️

  • Emilia Löf Karlsson skriver:

   Det spelar ju ingen roll, att det går lång tid. Den finaste av vänskap har ingen tidszon❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram