Tre magiska ting

Många upplevde 2016 som ett tufft år. Om du ska tro ”universums magiska lagar” så var det ett år ”9” 2+0+1+6=9 . Dessa år möter vi motstånd och vi måste möta och gräva djupt för att lära känna oss själva -OCH vad vi verkligen ska lära oss genom smärta och motgång.

 

2017 däremot är – magiskt. År 1. Pånyttfödelse. För det är nu du skall börja leva. Du ska ta allt gammalt och de ärr du fått och LEVA. Förlåt dig själv, och andra. Släppa taget.

2017. Ha kul. Njuta, våga, stå grundad. Våga säga Hjälp mig. Lyssna på magen. Få nytt liv. Skaka av dig.

Se det som att du rensat ut huset 2016 – och nu är det dags att dekorera. VAD vill du ha ditt hus? Måla bilden i ditt inre.

DO IT!

 

Så: Mina tre tips är

 

 1. Släpp taget om det förgångna. Stäng dörrar och släpp taget. kasta ut det gamla.
 2. Mät din framgång under 2017 med HUR KUL DU HAR när du gör saker. Ha KUL!! Lått hjärtat vara lätt. – Se TILL ATT ha lätt hjärta. Ha kul – Bara DU kan förändra ditt liv. Ha KUL!
 3. Ha tillit. Allt kommer att gå bra. Livet går upp och ner. Det ÄR en berg&dalbana – men det ÄR livet. Du LEVER. Så gör det bästa av det du HAR och det DU varje dag gör. Motgång är enbart LÄRdom. Inget annat.

 

Universum håller dig om ryggen!

bild-2017-01-02-kl-18-11

Namaste från sängen

35 reaktioner på “Tre magiska ting”

1 2 3
 • Jillan på Orust skriver:

  Ville bara skicka ett 💖 för det goda råd du gav Nilla!!! Mvh! Jillan på Orust

 • Annelie skriver:

  Tack fina Emilia för dina råd! De bär jag med, mig. Dina ord betyder mycket för mig!💖😊 kram från mig!

 • J-Å skriver:

  I vanliga fall är jag lite skeptisk till listor med råd, men dina tre tips i slutet verkar sunda och ”talar till mig”. Alltid värt att försöka; vad kan gå snett? :-)

  • Emilia Löf Karlsson skriver:

   Précis, Kan bero på att de flesta ”listor” inte drivs för att hjälpa, utan för att man ska ”göra” massa saker. Eller köpa saker;) Dessa är konkreta tips, från mitt hjärta till ditt:)

 • Nilla skriver:

  Åh så fina tänkvärda ord bland alla ytligheter jag ständigt stöter på, jag behöver verkligen grunda mig och stå stadigt på jorden och lära mig tro på mig själv och det jag gör och är. Jag har ett problem med en kollega som är så falsk och hjärtlig mot alla utom mig som hon verkligen inte vill ska vara här på ”hennes” arbetsplats, hur ska jag förhålla mig mot henne för att orka?

  Kramar Nilla

  • Emilia Löf Karlsson skriver:

   Kära Nilla. Finns bara två eller tre kanske sätt. Konfrontera henne – och var stark.
   Acceptera henne för vad hon är – hon kommer aldrig acceptera dig, utan behandla henne som luft, alt tyck synd om henne och låt henne INTE förstöra ditt jobb.

   Eller byta jobb.

   Olyckliga människor finns överallt. De lever och får energi av att stjäla andras energier och svartmåla. Det är enda sättet för dem att själva stå ut med sina liv.

   Stjäl hon av dig så finns bara dessa sätt. Du kan aldrig förändra henne. Bara ditt egna förhållningssätt.

   Jag vet att du har svaret!

   Namaste

   • Nilla skriver:

    Tack Emilia, så sköna ord att läsa när jag sitter och tittar på henne – det är så sant, nu känner jag mig inte lika ensam utan till och med lite stark!

 • Susanne skriver:

  Tack för dessa kloka budskap! Jag ska verkligen försöka leva efter detta under 2017….

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram