Tre magiska ting

Många upplevde 2016 som ett tufft år. Om du ska tro ”universums magiska lagar” så var det ett år ”9” 2+0+1+6=9 . Dessa år möter vi motstånd och vi måste möta och gräva djupt för att lära känna oss själva -OCH vad vi verkligen ska lära oss genom smärta och motgång.

 

2017 däremot är – magiskt. År 1. Pånyttfödelse. För det är nu du skall börja leva. Du ska ta allt gammalt och de ärr du fått och LEVA. Förlåt dig själv, och andra. Släppa taget.

2017. Ha kul. Njuta, våga, stå grundad. Våga säga Hjälp mig. Lyssna på magen. Få nytt liv. Skaka av dig.

Se det som att du rensat ut huset 2016 – och nu är det dags att dekorera. VAD vill du ha ditt hus? Måla bilden i ditt inre.

DO IT!

 

Så: Mina tre tips är

 

 1. Släpp taget om det förgångna. Stäng dörrar och släpp taget. kasta ut det gamla.
 2. Mät din framgång under 2017 med HUR KUL DU HAR när du gör saker. Ha KUL!! Lått hjärtat vara lätt. – Se TILL ATT ha lätt hjärta. Ha kul – Bara DU kan förändra ditt liv. Ha KUL!
 3. Ha tillit. Allt kommer att gå bra. Livet går upp och ner. Det ÄR en berg&dalbana – men det ÄR livet. Du LEVER. Så gör det bästa av det du HAR och det DU varje dag gör. Motgång är enbart LÄRdom. Inget annat.

 

Universum håller dig om ryggen!

bild-2017-01-02-kl-18-11

Namaste från sängen

35 reaktioner på “Tre magiska ting”

1 2 3
 • pnilla skriver:

  TACK detta gav mig en ny insikt…..dina ord berör och rör om…..<3

 • Sandra skriver:

  Tack för kloka ord 🙏🏾 Tar verkligen med mig detta nu in på det nya året ⭐️
  Och, ja 2016 var ett ”skit” år rent ut sagt. Så ut med det gamla, släppa taget, låta 2017 komma in och göra det till ett så bra år som möjligt.
  Livet är här och nu och man ska leva det väl. Mer kärlek åt folket och till sig själv, vilket är det svåraste för mig. Glömmer lätt mig själv men få jobba på att bättra mig med det 😉
  Tack gulliga Emilia för du delar med dig
  Önskar dig allt gott
  Namaste 🙏🏾⭐️🙏🏾💕

  • Emilia Löf Karlsson skriver:

   Varm kram Sandra och du – glöm inte dig själv ❤ ingen kommer tacka dig om du gör det❤

 • Marta skriver:

  Tack för dessa råd! Precis vad jag behövde nu! Universum håller dig om ryggen – detta ska jag stanna upp på minna mig själv om flera gånger per dag i fortsättningen.
  Jag har ett tufft rehabmöte med min arbetsgivare, vården o försäkringskassan framför mig. Så lätt att förlora sig själv och förminskas i situationen. Att inte få ut och sätta ord på mina styrkor och hur jag kan bygga vidare på det. (Och detta skall kallas för ”rehab-möte”!?)
  Det borde ju vara självklart när jag sitter i ett möte och borde vara i trygga o ”professionella händer”. Men av erfarenhet så är det inte så självklart. Men jag tänker åtminstone inte förminska mig själv.
  Jag funderar mkt på hur man kan få in
  budskapen från yogan i vård och hela samhällssystemet.
  Mindfulness är det enda begrepp som är accepterat. (Men de få vet om att det kommer från tusentals gamla läror inom yogan).
  Hur som helst – en trygghet att tänka nu innan mötet är att: Universum håller mig om ryggen”.
  Tack för det!

  • Emilia Löf Karlsson skriver:

   Marta, det kommer att gå bra. Du är där du är av en anledning. Universum vill säga dig något. Kanske ska du lyssna nu. Byta spår? Vi kan inte omvandla andra, bara placera frön hos dem som redan är öppna nog att lyssna. Det finns så många som famlar i mörker idag. Du har ett ljus, en dröm, en ide. Följ den lilla rösten inom dig. Den kommer leda dig rätt. Du behöver inte känna oro. Du ska inte prestera mer. Du ska vandra, du ska ut på äventyr – ditt nya liv. Jag lovar. Allt kommer bli bra. Våga tro. Var inte rädd. Andas djupa andetag. Du har rätt. Du vet vad du behöver göra. Gör det. Jag finns med dig . Namaste

   • Marta skriver:

    Tack för svar!
    Nu får ditt svar och dina tänkvärda råd för 2017 gro i ro – och så får jag se vart min inre röst leder mig när jag är redo. Och universum; mjuka grundade förändringar, förankrade i mig tack! Små små steg, ett i taget så att de nästan inte märks! Inga mer avgrundskänslor. Tack nej. De har jag fått smaka på tillräckligt. Gro i ro – lär av träden. Även en resa på tusen mil måste börja med ett enda steg. Jag är nog redan några steg på väg. Jag ska inte främst prestera så mycket nu – istället vandra, leva.
    Å andra sidan – varför är man så rädd för förändringar? Det är ju oftast när man är fast i fel spår som det är som mest ångestfyllt. Förändringar i rätt riktning brukar ju oftast kännas mer som en lättnad. Även om de smärtar så så är det inte så farligt om smärtan är förankrad och går att ”ta på”.
    Men som sagt – det som sker får ske när jag är redo.
    Tillit.
    Namaste🙏🕉

    • Emilia Löf Karlsson skriver:

     Så många kloka ord, du är absolut på väg❤ Och det är rädslan för det okända som hindrar oss. Släpper vi rädslan så kommer resten. Let go. Och små steg. Eller stora. Allt handlar om att våga. Och lyssna. På den där rösten. Följer dig längs din resa❤

 • Caroline skriver:

  Precis vad jag behövde läsa! Tack för inspirationen! Fin blogg du har, kram!

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram