Tuggummi

I fredags var det en underbar dag i Stockholm. Susanne och jag drog till Djurgården och fick åka ihop med Christoffer Jensen i hans Ferrari FF 6,3 l V12 660 hp som kör det exklusiva bilracet Gumball 3000 som går från Stockholm till Las Vegas.


Vi blev upphämtade i denna skönhet och körda ut till Biskopsudden där lunch väntade.


Nicolas Feuillattes sponsrar bilen som körs av bland annat Christoffer. Deras 2006 är ett prisvärt bubbel som jag genast föll för.

Nicolas Feuillatte Brut Chardonnay 2006 är en champagne med friska, fruktiga äppeltoner som samsas med fina syror och med en vacker ljusgrön färg och stor fin mousse.
Nicolas Feuillatte är den mest sålda champagnen i Frankrike och en av de största producenterna i världen. Mums säger jag.

Trevligt att få Christoffer bredvid mig.  Jag är uppvuxen i en racingfamilj så vi nördade ner oss duktigt i bilsnack haha.  Medan ”Min stora sorg” sjöng sorgliga låtar. 

Det sambrerades med glas. Inte sabel.

Medan det togs gruppbild så höll jag och Susanne oss i bakgrunden ( i bilen ) Jag har fortfarande lite dubbla känslor för hela den här blogggrejen. När jag var chefredaktör på Mamma24 var vi så få bloggare som rände runt, skrev och umgicks. Att sedan arbeta bakom bloggprofiler i nu 10 år har passat mig utmärkt och jag kan de virituella medierna som min egen bakgård. När jag drev portaler för 10 år sedan, ja Då var det 10-15 profiler. Idag är det hundratals. Som mest var jag ansvarig för 300 bloggare. Men jag älskar det.

Jag älskar Pernillas Värld. Här får jag jobba med det jag ”kan” OCH umgås med ER. Inspirera och visa er min vardag. Det känns som en trygg värld. Och ni ÄR unika. Och då kan man tacka ja till en och annan picknick;) och blogga.

Namaste!

10 reaktioner på “Tuggummi”

 • Tove skriver:

  Om du menar att bloggandet är komplicerat för att ni får saker så kan jag nog hålla med om det. Det känns inte så mycket så hos er, men balansgången är svår. ”Bud”, resor och kanske framförallt evenemang där bloggares barn är inblandade, typ bussturer till egna förhandsbesök på nöjesparker och så som man då kan se på flera blogga känns inte så jättebra. Är själv marknadsförare och tveksam till att det håller i längden. Men jag kanske är för gammal:) Intressant att följa blir det iallafall. Vad tror du?

 • Linda skriver:

  Emilia, du är för underbar! Gillar din blogg skarpt. Bjuder mycket på dej själv och kul att få följa med på alla era resor. Ha en fortsatt bra dag! / Linda

 • Petra skriver:

  Du e ju för härlig;))

 • lasueca skriver:

  Hola guapa,
  Du är underbar som bjussar såå på dig själv ”goa goa du” ❤
  Kram från ett skit kallt Göteborg (imorn hemfärd )/ Lolo

 • Gerd Pettersson skriver:

  Du är för underbar! Mycket allvar och insikter om livet på insidan och sedan kan du liva upp det med höga klackar, glamour och champagne. Bröd och skådespel och att i alla sammanhang alltid vara tillsammans med en liten fågel som kvittrar.
  Kram på dig….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram