Villa La Madonna

God lördag på er… jag är såååå glad över resan ner till Italien i höst!!! Jag önskar och hoppas verkligen flera av er vill följa med!!!

Som ni vet har jag många järn i elden. Inte alltid jag pratar om allt.

Det är lustigt det här med sociala medier. Ni anar inte hur vanligt det är att folk tror att det de ser och läser – är det enda som pågår.

När man som jag, med yrkestitlar som journalist, social mediaexpert, mediastrateg, projektledare, app-utvecklare, föreläsare, coach, agent, kommunikationsansvarig, säljare, kvinna, mamma och massa annat 😉 ska försöka förklara,  vad som ryms på mina dygn så får man prioritera vad man ger ut. Jag kan och vill inte prata om allt:)

Till er mina älskade bloggläsare vill jag däremot sprida ljus, gräva bäckar dit ni kan gå för att reflekterar över livet. Påminna er om det gudomliga men ändå väldigt närliggande mirakel som finns omkring oss.

Jag vill ge er styrka och mod – att följa er väg. Våga lyssna inåt. Våga hoppa.

Nu vill jag också ge er möjlighet till att se en bit av paradiset på jorden. Villa La Madonna .

Minns ni min yogaresa i Biarritz ? Ända sedan jag var där har jag velat ge er något liknande. Fast mer klippt och skuret utifrån det som jag kan och det är jag vill förmedla. Resultatet hittar ni här.


Namaste

4 reaktioner på “Villa La Madonna”

 • Sandra skriver:

  Så fint du skriver vackra du.
  Tack för du sprider ljus och för du ge styrka och mod.
  Du är fantastisk ⭐️

  Namaste 🙏🏾

 • Maria, Skåne skriver:

  Emilia! Jag måste bara berätta…
  Många av dina inlägg kan tolkas och användas på olika vis beroende på vem som läser dom.
  Ditt inlägg för 5 veckor sen, om att bestämma sej för EN sak man vill ändra på i sitt liv och göra det, NU, IDAG! ledde fram till att jag bestämde mej för att ändra min vikt, nu, idag…
   Min kommentarer till dej och ditt svar till mej var en riktig kick in the ass. Och här är jag nu, 5 veckor senare och 5 kilo lättare. Jag äter mycket, fast lite annorlunda än innan, gör bättre val, avstår tomma kalorier utan problem, men äter/dricker gott och onyttigt emellanåt, när jag känner att jag vill och helt utan dåligt samvete. Det är så coolt!! Har aldrig tidigare satt ett så tydigt, mätbart, mål och gått in för det med full fokus och med inställningen att det lyckas. Skithäftigt! Tusen tack!!

  • Emilia Löf Karlsson skriver:

   Maria!!!!! Wow!!!!!! Så glad för din skull!!! Och så Självklart! För det var Dags för dig!!

   Fortsätt med ett steg i taget!!!!!

   Kärlek!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram