Hängarum från förr

Är lite slut i huvudet av allt oljud här i huset och kan för mitt liv inte komma på nåt vettigt att skriva. Nån som vet hur mysigt det är att höra när halva källaren bilas upp till grunden dagarna i ända? Fast den delen är inte mitt projekt, behöver bara lyssna och damma igen. Och den ”ljuva”kör igång 7.00.
Annars rullar det på, fick leverans med två urfina fototapeter till barnrummen från Photowall igår.
En repris från förr får det bli idag från familjen Barbaras gamla allt-möjligt-rumrum i källaren som blev ett mysigt hängarum till sönerna.

NYMÅLAT I BARNRUMMEN

20140320-082023.jpg
Har valt att måla väggar och tak i en ljusblå färg, älskar när ”oändlighetskänslan” infinner sig. Målar-Lukas sliter på..

Så gjorde jag även i reprisen från förr som det får det bli idag. Familjen Barbaras gamla allt-möjligt-rumrum i källaren som blev ett mysigt hängarum till sönerna. 5.5 år sen det gjordes, det var inte riktig färdigt när jag tog bilderna. saknades gardiner som var restade samt TV.

FÖRE


Familjen var väldigt duktiga och rensade mycket.

EFTER

Målade väggar och tak i samma gråblå färg. Tv-bänk med fyra lådor och en dörr, där julklapps-tv dvd och play station ska bo.
Ryamattan är mörkblå, och spegeln återanvände jag i hörnan.

FÖRE

 

EFTER

FÖRE

EFTER

Tog bort hatthyllan och satte upp ”snabba” hänga av krokar.
Visst är det mysigt med de ”bubbliga” väggarna? Gratis skönkänsla.

20140320-082003.jpg

Nattens snöiga utsikt från master bedroom där Uppsalas vattentorn ståtar. Ha en fin dag kära ni! Jag ska få finbesök av moster Gerd som ska bjuda på semlor, trevligt avbrott i röran! Sen måste jag fnula ut tågtider för att ta mig tillbaka till staden i morgon,billös som jag är!

Kram Susanne

Instagram: susnordstrom

16 reaktioner på “Hängarum från förr”

1 2
  • Rosa skriver:

    Vilken vackert kvällsfoto, kan det vara mysiga Fålhagen du befinner dig i.
    Åh det där bilandet låter ju en del kan man säga, hoppas du har kunnat rensa huvudet lite här på kvällskvisten. Mysigt med besök av Moster Gerd och semlor kan man ju inte få för många av, min nya favoritsötsak i år har jag märkt haha.
    Hoppas du sover gott nu och hittar en tågtid som passar dig bra imorgon bitt.
    Stor varm kram
    Rosa

    • Susanne skriver:

      Yes Rosa!
      Vackra Fålhagen it is! Min lilla a semelmoster promenade hit, så nära har hon det. mysigt med lite fikasällis. Kram söta Rosa

    • Neta skriver:

      Sorry girls men om vi ska vara petiga så heter stadsdelen heter Almtuna, Fålhagen börjar närmare centrum.
      Född och uppvuxen där men vet att många kallar alltihop Fålhagen numer, har t.o.m. sett det i mäklarannonser. Men Almtuna heter det och inget annat.

  • doris skriver:

    Fyllde i en enkät alldeles nyss.
    Gillar skarpt din inredningssida, som visar både lyx och plånboksvänligt.

  • Maggie skriver:

    Tänkte precis som ”Neta” – hörselkåpor? Men jag läser ju nu att du känner dig instängd och jag förstår dig så väl. Jag kan inte ens använda vanliga öronproppar när min käre B snarkar som värst – jag får panik och känner mig instängd!
    Du är duktig du som gnor på och är värd en semla som Moster Gerd kom med. Njut! Dina bilder är som vanligt magisk fantastiska och jag tänker som alltid att ”hur får hon till det?”. Sov gott och hoppas det löser sig med hemresa i morgon.

    Kram Maggie :-)

    • Susanne skriver:

      Tack söta Maggie!
      Alltid lika snäll. Semlor till lunch som smalt som smör, har en kvar tills i morgon, lunch och middag som vanligt 23.00, mina Uppsalatider. Och en massa choklad däremellan, mmmm….
      kram

  • Neta skriver:

    Hörselskydd?
    Är uppväxt i ett exakt sån parhus som du visar på bilden. ca 200 m bakom din rygg där du står o fotar. 😀

  • Elisabeth skriver:

    Härlig bild med vattentornet. Men denna snö vill jag inte ha, vi hade noll snö här uppe i Hälsingland, nu har vi 2-3 dm. Vill ha riktig vårvärme nu, men det kommer väl så småningom.
    Ha en bra torsdag!

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram