Härliga långhelg

ANNANDAG PÅSK
Har verkligen haft en härlig helg1 så lyxigt att inte ha en massa inbokningar eller resa. Låter tråkigt men att hinna med och strukturera upp hemma gör mig lycklig nu. I går gjorde jag färdigt i Lukas rum som blev superhärligt med snofsiga gardiner. Höll på hela dagen, för det ena leder till det andra när stegen är framme…

img_5757.jpg
Sov ovanligt länge och åt en lång helgfrukost. Sista dagen för mitt söta Drömhus-pynt, men påskbuketten hänger trevligt nog med ett tag till.
Doftljus Black Ivory  från Slettvoll vas Bernadotte & Kylberg/Stelton

img_5736.jpg
En powerwalk på Djurgården fick jag till mellan hemmafixandet. Mysigt piffat vid mysiga Junibacken som lockar med MUMIN-utställning.
img_5734.jpg
Fick nostalgi-känslor, Pernilla jag och barnen hängde här  ofta när barnen var små. Tåget med stort T, mmmm….
img_5738.jpg
Hade med mig fika till Peppe som jobbat med båten på varvet hela helgen. På hemvägen stannade jag till vid vår båtbrygga som ligger i Vasahamnen. Förutom en året-runt-båt och klubbhuset är väldigt öde, än så länge.
img_5743.jpg
Belönade mig mellan borrandet med en riktig smarrlunch. Pannkakor med vispgrädde och Hjortronsylt från LOOS. Det sista i burken som jag fick i lyx-paketet från kund Jenny i julklapp, galet gott.
img_5053.jpg

Appropå att sitta till bords en stund så såg jag ett fint och glammigt brickbord hos Drömhuset

img_0487.jpg
Hos MiNilla såg jag detta supersnygga i marmor och mässing med lyftbar skiva. Pernilla köpte in serien på Formex-mässan.
img_5532.jpg
Sist i dag en vacker bild från antikhandlaren och inredningsstylisten Tonys Instagram @tastelikeagoldfish från Gods & Gårdar

Nu ska jag ska sätta mig vid ritbordet och skapa inför kundmöte i eftermiddag.
Ha en skön Annandag Påsk kära ni!
Kram Susanne

8 reaktioner på “Härliga långhelg”

  • Rosa skriver:

    Så skönt att bara få vara ibland det behöver man verkligen, men så trött man blir av det haha något man skulle behöva träna på lite oftare så ovant. Här har det också varit lugnt med familjen, några löp-och promenadturer och så göra ingenting. Ha en härlig vecka.
    Stor varm vårkram
    Rosa

    • Susanne Nordström skriver:

      Härligt Rosa!
      Jag hade dessvärre väldigt deppiga minus på steg-appen, inte bra…
      kram

  • Fika skriver:

    Påsken är en skön/vilsam högtid! Inga måsten, man kan mysa med familj/vänner o bara va eller ”vår röja” lite! 😉 Vi har firat 50-åring o njutit av skidåkning på fjället, dock lite lite sol… men skönt ändå!
    Nu passar vi på att njuta de sista timmarna innan jobb!
    Må gott o kram ❤️

    • Susanne Nordström skriver:

      Håller verkligen med Fika!
      Ingen nyårsstress eller tjat om midsommarvädret som alltid stökar med regn…Bara en massa god mat och gott att dricka och bara vara.
      Kram

  • Linda H skriver:

    Härliga bilder :) Idag fyller min mamma år. Har ringt o grattat henne o så skickade jag present till henne som var den orange PW sjalen jag köpte då jag var på minilla sist. Hon blev jätte glad. Snart ska jag o min sambo åka o köpa kudde,täcke o påslakanset till spjälsängen. Ha en fin solig dag! Kram

    • Susanne Nordström skriver:

      Tack Linda!
      Kul att hon blev glad lilla mamsen, den är ju så himla fin.
      Mysigaste shoppingen är väl att få handla till bebben och få boa in sig ordentligt :)
      Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram