Visar arkiv från juni 2021

Härliga möten och att äntligen få kavla upp

Redan två veckor sedan vi lämnade Spanien. Har jobbat med inbokade projekt och haft möten inför efter sommaren.
Men har haft så många härliga dates med mina vänner. Härligt och lite smickrande att känna sig efterlängtad.

img_3918-1.jpgEn av de första viktiga sakerna jag gjorde, var att ta min första spruta. Nu har jag klarar mig från Covid så länge och tog en powerwalk till och från Filadelfiakyrkan i stället för att åka kommunalt. Det var stekhett och jag rann nästan bort.
Vaccinationsoutfit: ”Collegie”-klänning och solbrillor PlainVanilla.se
.

 

img_3930-2.jpg På hemvägen gick jag förbi Disas nya arbetsplats. Sedan i januari har hon dessutom gått in som 50% delägare med sin barndomskompis Julia Holknekt som drivit bageriet Ingrid på Nybrogatan. Där Disa också jobbade.
Duktiga tjejer. Ingrid ligger numer på Regeringsgatan 91.
.

img_3929-2.jpg Gick ner för trappen som binder ihop Ingrid från Regeringsgatan via Snickarbacken och Birger Jarlsgatan. Insåg hur vackert det är.

.
facetune_18-06-2021-14-48-59-1.jpg Innan har jag bara köpt deras übersmarriga bullar. Nu slog jag till på dagens vegetariska soppa+ostsmörgås att ta med. Och helgbröd och lite extra gottis. Inte besviken på nåt kan jag säga😋😋😋😋😋 av fem möjliga.
.
img_3856-1.jpg Så gott i sin enkelhet tillsammans med saknat favoritporslin.
.e7749ae5-4b06-4547-8b91-19f41428dbca.jpgDagen efter spruta och gottis var jag bjuden till Pernilla på välkommen hem lunch och långhäng. Råraka med löjrom, sill och Skagenröra så mkt gott. En sån mysig dag. Som jag längtat efter Pernillas hus också. Har ju varit där så mycket i under årens lopp.
Outfit: Blond/Plainvanilla.se
4ac84df6-4ecc-4724-be18-394c2d11ec12.jpg Sen kom killarna. Peppe hämtade upp mat i stan på Un Poco. Pernillas kärlek Christian. Johan Pråmell och hans son stannade kavar efter div. inspelningar.


img_3948-2.jpg Den vackra och lyckliga värdinnan framför terrassens nya jättebox och alla nya loungemöbler som höjer nivån på uteplatsen. Mycket bra köp.
.
5c61c4da-82c2-430e-a683-10797b050b55.jpgEn försenad födelsedagspresent en valfri fixardag med mig, till Pernilla. Fastknuten i favoritdutschkrämen från naturnära IDYLL Halmstad. Uppskattas alltid.
.

img_4040.jpgI måndags ville Kerstin bjuda mig mig kvarterspizza. Så himla mysigt. Och en fantastisk skön kväll 💖
Outfit: presentklänning av Pernilla från GeKås Ullared

.

img_4060.jpg   Har redan betat av fem powerwalks med den här pinglan. Jag går hemifrån 06.15 så tidigt men vad gör man inte när Ann behöver vara på jobbet tidigt. Hon åkte på Corona precis när hon tagit sin spruta. Och har legat i en månad.
.img_3973-1.jpg Fick förstås ett gäng med superhärliga komma-hem-presenter. Gulliga Ann och hennes tokiga humor  ❤️
.img_3974-3.jpgHur söta disktrasor? Perfekta gå bort presenter och att skicka i ett kuvert.
Finns hos Drömhuset i Värmdö köpcenter och i webbshoppen dromhuset.se

.img_4108-2.jpgSå kommer den gulliga människan med midsommarpresenter också. Bästa. Ett superfint fat, och bestick som vi använt hela helgen. Tänkte köttbestick först, med de är ju suveräna till allt. Samt min favorit 1.5 kg avrunna räkor. Som vi frossat hela helgen på landet 😍
Fat och bestick Dromhuset.se
.

 

 

img_4223-3.jpg
Den här unge mannen går från klarhet till klarhet. Och levererade ett klockrent och tänkvärt sommarprat. Väldigt imponerad över Benjamins driv och hans allt tusen järn i elden ❤️
Energi. Lyssna på nätet vetja.
.

Önskar er en fin start på veckan.
Kram Susanne

Sista dagarna

Det är kaos att lämna, kaos att komma hem.
Det har städats och fixats både i Spanien och här. Då vi hyrde ut så var det viktigt att det var extra fint i alla skrymslen och vrår.
Vi hade en underbar sista tid med mycket av allt. Ni vet när man bara vill ta tillvara på varje minut.
.

img_3809-1.jpgDen allra sista middagsgästen, mysiga fina Johanna Ahlgren. Som just hade landat i sin  lägenhet i San Pedro. Jättekul att vi hade tänkt lika på klänningarna, haha
Solisarna från Plain Vanilla fick jag i present 🙏😎
Från Blond Hour/Plainvanilla.se
.

facetune_14-06-2021-22-09-11.jpgSista terrassmyset fångat av Johanna 💕

.

img_3816-2.jpg Min sista powerwalk.
.

img_3761-2.jpg Sista passet på yogamattan efter min PW. Alltid i skuggan under Palme.

img_3836-3.jpg
Sista fönsterputsandet. Delade upp arbetet systerligt. Peppe kom inte åt det sista där fönsterna överlappar. Gissa om jag fick ett härligt skrattattack när jag kom in i sovrummet.
Hur gjorde jag? Satte en trasa på en grund skrapa med pinne och pillade in i mellan fönstren där man inte nådde. Alla knep är dock bra utom de dåliga 😅
.

img_3700-1.jpgSista kvällen på taket.
.
img_3702-2.jpgSista kvällen och den underbara utsikten över berget.

.

img_3747-1.jpgSista nattbadet och nöjd spaning på nygamla lyktan där jag stoppat ner en flammande solcellsbelysning.
.
.
facetune_15-06-2021-20-26-23.jpgSista middagen innan planet lyfte. Lämnade över till Ingela med familj bjöd på lite snacks och Cava och genomgång av huset.. Sen tog vi en Ûber till Mijas och åt en god skaldjurspaella. Innan vi checkade in på 21.00-planet.
.

Nu mina vänner trivs vi i Stockholm. Träffar vänner och försöker komma i ordning. Saknar poolen att svalka sig i. Nätterna är väldigt varma…

Men himla mysigt att vara tillbaka igen.
Kram Susanne

Instagram