Visar arkiv från februari 2022

Bildmix och oro i världen

HELG I CASA BEL AIR

Det är sannerligen märkliga tider vi lever i. Hur i himmelens namn kan det i dessa moderna tider uppstå ytterligare ett krig, kan man undra…
Lotta, en av mina följare som bor i Finland skrev till mig att det var otäckt att gå ut med hunden i morse. Att höra krigets flygplan i himlen…

img_1326.jpgAtt se nyheterna hur mödrar med sina små och större barn fly i ett förhoppningsvis tryggare land. Bebisar med all omvårdnad med blöjor, mat kyla förut all oro för den krigande delen av befolkningen.
Vår son är utbildad i det militära och har arbetat i där flera år. Oron om kriget närmar sig och ❤️

 

En mixat helgkompott av bilder innan vi åkte tillbaka hit efter våra veckor i Sthlm.

.

 

img_0677.jpgHann med att bjuda några av våra vänner på middag och köpte en bukett och några till mina småvaser. Alltid tacksamt att dekorera borden med lite färger här och där.

.img_0685.jpgGjorde det enkelt för mig och köpte färdigmat. Krustader med skagen och rom till drinken. Lax-cheesecake och ruccola till förrätt, laxburgare till varmrätt, smarriga ostar och kex.
.

img_0689.jpg Lite suddiga Christian, Classe, Ulrika, Peppe och Amelie 💕
.

img_0686.jpgFick en sån vacker bukett av Ulrika som var gräsänka. Men den fick Lukas och Disa ärva. Resten av blommorna fick grannen Eva ta över.
.

img_1275.jpg
Dagen efter lånade jag ut lägenheten till Nadja Wedin Design team. Nadja har gjort sängkläder i samarbete med Hemtex tidigare. Nu har hon skapat 5-6 motiv i egen regi. Så otroligt vackra. Dock bara singel till de uppsydda test-påslakanen, fotograf Lars och stylisten Judith fick trixa lite.
.

img_0733.jpg Lukas gamla rum fick ”ställa” upp också. Det här motivet har jag klätt om flera möbler i, finns även i metervara och kuddfodral, mm.
Ni kan tacka mig iaf för att det blir dubbelpåslakan i produktion. För det är ett måste om man ska kunna bädda snyggt!
Dyker upp här NadjaWedin.se  så småningom. Ska få lite fina bilder från Nadja sedan.
.
.

img_0850.jpgNär de ändå fick låna lägenheten fick de ta några bilder till mig. Samarbete med Nya Joy blev så här tjusigt med proffsljus i mörkret utanför fönstren.
Foto: Judith Rindeskog
.

img_0923.jpgDagen innan vi åkte han våra upptagna älsklingar Lukas Disaoch vårt lilla håriga barnbarn Maja. Vi fick bege oss till Södermalm för det skulle funka bättre med hundvakt. Mycket att tänka på med en jycke i den lilla familjen, hehe.

.
img_0922.jpgVi bjöd ungdomarna på deras trevliga kvarterskrog. Var den enda som orkade dessert. Måste medge att jag blev barnsligt förtjust över en kanelsmiley på vaniljsåsen 😊
.

img_0911.jpgAv världens snällaste Ann fick jag en alla ❤️:s dagspresent att ta med. Såå gulligt och så gott.
Förstås från Drömhuset

.

cc058791-5609-4d5b-8618-8f8765f57b12.jpgTillbaka igen, lyckan total.
.

img_0991.jpgSå blev Peppes lilla dröm om bastu sann. Dock en IR-bastu (införaröd) som är väldigt nyttig för hälsan. Han beställde från Amazon, kom i ett ”platt” paket och han byggde ihop den i ett nafs. Blev himla bra i garage/tvättstugan/förrådet.
.

img_1001.jpg Ingen utsikt över havet som den vedeldade bastun på ön. Men inte så illa ändå. Förutom takboxen som hängde i taket. Men den ska bort.
.

img_1090.jpgEn av dessa magiska skymningar från taket.
.

img_1104.jpg
Kaffe ☕️
Mugg från Drömhuset.se
.

Önskar er en fin helg!

Kram Susanne

 

Urbans v-rum och matplats

Hemma hos familjen Urban del 2.
Lägenheten hade haft en stor vattenläcka innan försäljning. Så det var nya golv, socklar och nymålat  i vitt. Förra ägarens möbler bortrensade på mäklarbilderna. Men man hade piffat lite inför försäljningen.
.

FÖREimg_5653.jpgReprisbild från hallens inlägget. Men så ni känner känslan.
.

EFTERimg_8492.jpgRund spegel VarDagsRum Karlavägen
.

FÖREimg_1031-2.jpg.

EFTERimg_8490.jpgBlev bra med en divansoffa i den smala v-rums delen. Den mysiga kaminen fick samma kulör som på väggarna.
.

img_8493.jpgDå det bor en musikant här, var det många instrument som skulle rymmas. I stället för soffbord 😉
.img_5199.jpgHalvöppen planlösning med köket intill.
.

EFTERimg_8494.jpgDet är bara skog utanför. Himla mysigt att sitta i det lilla delen vid balkongen och se ut. Vi målade även taket vid matplatsen. Mer ombonat så.
Grymt avundsjuk på den jättestora inglasade balkong till vänster i bild.
.

img_8503.jpgDet blev luftiga gardiner som inte tar bort något av den härliga utsikten. Men som skärmar av ändå vid behov. Urban var lätt stressad över att få äkta blommor. Lovade att köpa easy care-växter som klarar sig, även om man glömmer att vattna nån vecka. Tänk tjocka blad 👌
Krukor och växter Bloomster
.
img_8498.jpgDelade av matplatsen och v-rum med en nätt ”blombänk”. Ljus, lite böcker, en lampa och avställning för tekoppen.
.

img_8542.jpgEnda stället för tv:n i den lilla kompakta soffdelen. Alla tavlor hade Urban med sig. Antog utmaningen med att placera dem på väggarna.
Soffbord Hans Mikael Tv-bänk MIO
.

DETALJERimg_8495.jpgMatbord Bo Concept stolar MIO tak och bordslampa Elstore.se svart sideboard/blombänk Åhlens, gardiner Hans Mikael, zebrapläd WilmaLouise.com soffa Sofacompany,  måttbeställd matta Sthlms mattlangett 
.img_8547.jpgSöta ljuslyktor och kudde med frans Drömhuset

Urban och barnen stortrivs i sitt nya liv i förorten efter alla år mitt i staden. Glad att få förtroenden med att hjälpa dem att trivas. 
.

Kram från Marbella

 

 

  • 1
  • 2

Instagram