Beas nya kök

Oj, vilken härlig egokick det har varit idag, att läsa dessa gulliga och peppande kommentarer, jättekul!
Tusen tack till er och till dig Pernilla för ditt söta intro, som du svängde ihop mellan utflykter och elefantstrapatser!

Idag har jag roat mig med att sitta på mitt lilla kontor och ängnat mig åt trist pappersarbete, som jag verkligen inte gillar!
Gick tvärs över gatan till Yogayama för ett trevligt lunchmöte med en kund som också blivit en god vän.
Då jag hjälpt henne med en hel del projekt, passade jag på att fråga om jag fick ”hänga” ut hennes kök på bloggen som jag ritade och byggde ihop i höstas. Här kommer lite före och efterbilder.

FÖRE

I detta pyttelilla kök gick man nästan rakt in i kylskåpet!

EFTER

Lite skillnad blev det! Vi valde att behålla golvet av olika anledningar. Bänkskivorna i ek, har jag betsat i ljus valnöt.
Sen har jag har tagit en grund låddel på höger sida, där kylskåpet stoppade upp, för att få plats med bord och stolar.

FÖRE

Diskmaskinen hann bli såld när jag fotade…

EFTER

Jag ritade in integrerad kyl/frys längst in till vänster, därefter diskmaskin och en mycket mindre diskho med ett skåp med utdragslådor. För att få en luftigare känsla, lät jag snickeriet göra två hyllor med osynlig upphängning, istället för ett skåp till.

Kök IKEAs Solär kran från Tapwell, diskho från SMEG  högblankt kakel från Corona.
.

FÖRE

EFTER

Dubbla köksskåp med gott om plats, jag gillar INTE när skåpen sitter för lågt, och här har jag satt dom på 65 cm från bänkskivan. (Bea är 1.83 cm lång)

Den här galet snygga och ”glamorösa” gasspisen i spegelglas hittade jag hos Smeg. Jag tycker verkligen att den passar Bea som handen i handsken, eftersom hon arbetar hårt i ”fåfängans” värld. 😉

Fläkt och elugn från Smeg

Köksprojektet tog exakt 3 veckor och Bea är mer än nöjd och vill knappt lämna sitt mysiga kök!

Kram Susanne

35 reaktioner på “Beas nya kök”

1 2 3 7
 • Mia skriver:

  Va roligt att du börjat blogga. Och va kul att se före o efter bilder det blev ju verkligen Kanon

 • Rosa skriver:

  Så snyggt och vilken otrolig skillnad så luftigt och fint, du kan du. Ser verkligen fram emot att ta del av dina idéer och få lite inspiration (den är inte mycket att tala om just nu) till miin sons och mitt nya hem.
  Ha en fin dag.
  Kram Rosa

 • Sabina skriver:

  Jättekul att du börjat blogga. Har ju sett på Pernillas blogg att du gjort en massa fint hemma hos henne. Jag älskar heminredning, så jag ser fram emot att få en massa idéer och fixartips här.Vad använde du för bets till bänkskivorna? Tänkte också betsa mina bänkskivor fast i svart, har letat men tyvärr inte hittat svart bets, bara brunsvart. Kanske du har nåt tips om var man kan hitta svart bets? Må så gott!

 • Ia skriver:

  Ooh snyggt!
  Så roligt att du har börjat, man har ju hört talas (eller ja, läst) om Pernillas fixvännina, kul att följa dig nu också! Kramar från Ia

 • Ylva skriver:

  Vilken skillnad det blev ! Snyggt

1 2 3 7

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram