Bygga förvaringssmartare

Igår lämnade vi familjen Carolines hus som nu fått sig en härligt praktiskt makeover i veckan. Grabbarna 10 och 12 år, fick ”nya”  rum i julklapp, sen har det hänt en del i förvaringsväg också. Familjen kom hem innan jag lämnade, de gick runt med glada leenden tack och lov. Fast killarna tjoade högst, då jag shoppade 1.20 cm sängar till dem istället för de gamla 90 cm. Vill ni göra era ungar glada så är större sängar ett hett tips  😉

TVÄTTSTUGAN VID HALLEN

IMG_6994.JPG
Tvättstuga med en sidoingång som inte används. Här hänger man av sig ytterplagg, väskor och ställer alla skor.

FÖRE

IMG_6992.JPG
Utsikten från entrén och en rörig känsla som absolut kan förbättras.

EFTER

IMG_9716.JPG
Ritade en mer praktisk förvaring som vi platsbyggde.  Maxade med krokar som vi satte en bit högre upp och byggde hyllor utmed väggen.
IMG_9718.JPG
13 nya krokar bakom dörren, för kidsen och väskor. Med krokar högre upp kan skor ställas på den övre hyllan utan att det blir trångt.

I KÄLLAREN
IMG_9715.JPG

Kund Caroline som hoppade av sitt fasta ekorrhjol i augusti, sadlade om till kost & träningskonsult och personlig tränare har också fått en makeover i källaren. En ny vägg direkt efter källartrappan (dörr kommer snart) skärmar av familjeljudet från köket/vardagsrummet ovanför.

FÖRE

IMG_6983.JPG
Skräpförråd under trappan som man såg rakt in i. (Ny vägg till höger)

IMG_6982.JPG

EFTER

IMG_9708.JPG
Hyllor hela vägen och några krokar. Resväskor och källförvaring får plats på golvet under hyllan.

IMG_9710.JPG
Hopplös bild i mörkret, men jag satte upp ett snyggt kraftigt draperi som skärmar av förrådet.

IMG_9707.JPG
I träningsrummet för Carolines kunder har en stor skjutdörrsgarderob tagits bort. = Så mycket mer space. Älskar när man vågar att följa sin dröm och kämpa på med det vi tror på. Vi som kör eget har inga betalda semestrar, jobbar oftast alldeles för mycket för att det ska gå runt, men vi äger vår tid.
På pappret jag fick i min hand av Ms PT när jag släpade ut alla mina pinaler står det- Coaching, handfasta råd,  ute, inne, din arbetsplats eller i min lokal på Lidingö eller på Östermalm. Vi tränar ensamma eller flera tillsammans. Man betalar per gång inga månads eller årskort etc. (läs mer här)
Blev erbjuden att testa ett pass vid tillfälle, tränar ju aldrig mer än min vardagsmotion. Kanske, kanske, för som det heter träna för att hålla längre…

Önskar er en härlig helg!
Kram Susanne

Instagram: susnordstrom

14 reaktioner på “Bygga förvaringssmartare”

1 2
 • Mariana skriver:

  Hej! Tänkte ta en dag i Stockholm inom kort och bara ”frossa” i att gå runt i olika inredningsbutiker. Har du några bra favoritbutiker som du kan tipsa om?

  • Susanne Nordström skriver:

   Lyllos dig!
   Några favoriter är Bohem på Sibyllegatan Östermalm som är ett måste, Rehns Antik och Drömhuset i samma kvarter, Nordiska Galleriet på Nybrogatan likaså, där kan man frossa länge. Dis ena butik ligger på Humlegårdsgatan deras andra större butik Lästmakargatan vid Stureplan (nära East) Missa inte heller Slettvoll på Regeringssgatan 65 Bädda och Bada och fler butiker har du i MOOD-Gallerian på Norrlandsgatan. På samma gata kan du kika in hos Benington. Sen NK Inredning som är nära, mittöver har du danska Illums Bolinghus. Några jag kommer på nu. Mio på Sveavägen ligger ju inte heller så långt därifrån. På Flemminggatan en rask promenad från Centralen hittar du Minilla som har många mysiga saker, Bolia ligger några minuter därifrån snett emot.
   Några jag kommer på nu lite snabbt…
   Enjoy

 • Rosa skriver:

  Det kallar jag verkligen att maxa utrymmet, hängare kan man aldrig få för många av och sen slippa ha skorna på golvet är så skönt. Ja lycka är verkligen när barnen första gången får en bredare säng, det kommer jag ihåg här hemma också. Beundrar er egenföretagare som vågar ta klivet att satsa och jobba med det ni brinner för, på riktigt. Klart du ska prova på ett pass Susanne, det är jättekul, heja heja.
  Ha en riktigt härlig lördag.
  Stor varm kram
  Rosa

  • Susanne Nordström skriver:

   Tack Rosa!
   Förvaringsproblematiken löst hos familjen Caroline iaf. Ja, hon skulle nog behöva ta sig ann mig, speciellt som jag känner mig idag…
   Kram

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram