Byggstart, fin ”pigga-upp-present” och firande

Hängde i Pernillas nya hus, och jobbade med rummet där kläder och skor ska kämpa om att få plats. Har beslutat att den befintliga garderoben med dörrar ska få vara kvar. Känner att det är skönt att kunna stänga in vik-kläder och få ett lugnare intryck, då jag tagit bort dörren mellan sovrum/dressingroom.
Målade hela rummet klart och hyllorna har jag påbörjat.

20120128-125546.jpg

Inte bara att flytta, garderobeländet stod på en ”inbrottsäker” sockel och duktigt fastsatt överallt, fick slåss lite och bygga en ny sockel!! Grrr….
Sen roddade jag över mina flyttkillar som fick för-jobba över lite möbler så det inte är så himla tomt i huset, och känslan av att komma igång. Resultat: mycket bra! 😉

 

20120128-125609.jpg

Ms W gav mig en otroligt fin pigga-upp-present som gör att jag alltid kommer att tänka på min lilla mams när jag bär det. Jag älskar mitt fina armband från Sahara. Taaaack söta fina bästaste vän.

Mitt i målandet kom ett sms från Oslo, där  kärleken var på snabbvisit:
”Karibisk afton kl 19.30, med läckraste skaldjur och finaste entrecot av älg  på glödhet täljsten. Plats: Jungfrugatan, glöm inte att boka snarast!! Få platser med strykande åtgång. //Chief Pepe”

Ja vad säger man! 😆 Lovely!

Skrubbade av mig färgen, fixade div hantverkarskador, snabbtvätt, svidade om och drog in till stan. Pernilla, Theo och jag var en sväng (tyvärr väldigt kort sväng för mig) på mingel hos fina Monika G som fyllde jämt.
Väl där slog det mig att vi firade 21 år Peppe och jag, vilket helt försvunnit i mitt nu så röriga liv…

20120128-164338.jpg

Grattis till 21 års kärlek.

20120128-164346.jpg

Lukas som legat sjuk hela veckan (o vill helst inte vara med på bild) kravlade sig ur sängen och gillade vår laga-maten-själv-kväll…

20120128-125725.jpg

…och jag älskade min mat utan kött, karibiska skaldjur a la Pepé, mmmmmm…..
.

KOMMANDE NYHET…

20120128-125736.jpg

…nu när jag tjatar om mat, är de här superfina rullisarna.
Sett hos Ikeas utevisning häromdagen och bara så himla smarta.

Ha en skön lördag kära ni!

Kram Susanne

0 reaktioner på “Byggstart, fin ”pigga-upp-present” och firande”

1 2
 • Madelen skriver:

  Grattis till era 21 år tillsammans!!! Fin man och son du har, och dom har en snygg mamma och fru!!! . Hoppas du har fått ladda batterierna nu! Snyggt armband du fick. Sköt om dig! Kram,M

 • Malin Andersson ( Pernilla wahlgrens största fan ) skriver:

  Finaste susanne!

  Snällt av pernilla som gav dig fina armband, visst är pernilla generös och gullig och susanne och pepe grattis till 21 årsdagens förhållande, och pepe kan vara lyckligt som har dig susanne, ni passar otroligt bra tillsammans :-)

  Idag har jag varit med min mor och moster ut till bromma blocks o jag köpte två starka kudde från åhlens och snygg vas från greveas som jag ska ha till tulpaner
  Jag tycker det är alldeles för lite inredning där på bromma blocks mest kläder skor stövlar väskor…Alldeles för lite inredning där :-(

  Va rädd om dig fina du kramar från mig

 • Rosa skriver:

  Grattis till er båda och vilket gulligt sms av din romantiska man, så härligt att man kan ha det så efter 21 år, ni är för söta ni.
  Oj vilket slit med Pernillas dressingroom men vad gör man inte för sin bästis, ska bli så spännande att se vad du har hittat på, något som ännu en gång er helt overkligt för oss andra haha. Åh vilket fint armband du fick, visar verkligen vilka fina vänner ni är och hur viktig du är i Pernillas liv, underbart.
  Hoppas ni har en mysig hemmakväll hela familjen och att Lukas mår bättre..
  Kram Rosa

 • Jenny i England skriver:

  Hej Sus!

  Underbar och fin present fran Pernilla..men vilken omtanksam, wonderful Peppe du har! Och Lukas, givetvis! Det e ju som om man bara smalter….
  just vad du behover.

  Kram

 • Maggie skriver:

  Hej fina Sus!
  Åh, så mysigt att få ett sådant kärleksfullt sms av sin älskling, med anledning av er 21-årsdag. Vilken romantiker till man du har!
  Det fina armbandet från Pernilla visar på hur mycket du betyder för henne. Er långa vänskap är fantastisk och unik på många sätt.

  Var rädd om dig.

  Kram Maggie :-)

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram