Byråspan och ny garderobsinredning

Var ut en sväng till Ikea efter jobbet igår, leveransföretaget hade tappat en skrivborsskiva och bara lämnat den trasig och oanvänbar. Passade på att småhandla och kika runt lite. Fick info av en personal för ett tag sen, att de nya garderobslösningarna skulle landa i april. Igår hade de fyllt avdelningen med en massa nytt som finns att köpa nu.

20140130-093105.jpg
Fina Hemnes har fått en härlig gladfärg som lyser upp hela ta-själv-lagret.

20140130-093121.jpg

20140130-093130.jpg

20140130-093143.jpg
Den här bårån är superfin, saknar en mellanvariant dock. En trelådors hade ju varit perfekt.

20140130-093518.jpg
Den här lilla söta byrån från Åhlens får vara med som inspo den också.

 

20140130-094020.jpg

Så himla roligt att garderoberna fått en uppdatering. Nu är jag sååå sugen på att bygga dressingroom! Ni som redan har kan ju roa er med att uppdatera med en del. Smart med mellanväggen med lådor och byxhäng.

20140130-093220.jpg

20140130-093231.jpg

Lådor med glasfront, hur flott som helst!

20140130-093240.jpg
Utdragbara hyllor både med och utan skor på.

20140130-093302.jpg
Smart småförvaring som inte funnits på ett tag. Hyllan med transparent glas är ju också suverän.

20140130-093322.jpg
De ”bygger” inte så mycket och är lätt att smyga in.

20140130-093248.jpg

Mååånga dörrar.
När jag stod och fotade alla garderober kom en gullig engelsktalande man fram och sa, nu får du be din man om nya garderober som han kan bygga åt dig. Han skulle bara veta vem som bygger i vår familj, hehe
Kram Susanne

Instagram: susnordstrom

 

11 reaktioner på “Byråspan och ny garderobsinredning”

 • Rosa skriver:

  Så mycket fin förvaring och glasfronten på lådorna var verkligen snyggt och de för småförvaring så bra. Vilken dröm med en walk in closet och så snyggt, men hos mig blir det nog aldrig verklighet både av plats och klädbrist haha.
  Ha en underbar fredag i vinterkylan, brrr.
  Stor varm kram till dig
  Rosa

  • Susanne skriver:

   Så sant Rosa!
   Skulle nog inte heller lyckas fylla ett stort dressingroom själv, fast Peppe har väldigt mycket kläder så det skulle liksom lösa sig med fyllandet…
   Ha det gott i kylan! Kram

 • Maggie skriver:

  Har för mig att vår fina ”dag-bäddsoffa” i lilla stugan kommer från serien Hemnes. Jättefina saker i den serien. Snyggt med orange – verkligen en ”gladfärg” som du skriver. Ja du…ett dressingroom vore ju inte helt fel. Men det finns ju inte så mycket utrymme för det på mina 74 kvm…
  Ha en skön fredag i morgon och var rädd om dig!

  Kram Maggie :-)

  • Susanne skriver:

   Det stämmer Maggie!
   Den dagbädden är så fin och smart. Fluffat med en massa kuddar blir den dessutom skön att sitta i. Dressingroom combo arbetsrum blir det i så fort Lukas flyttar garanterat. Annars går det ju liksom inte här heller…
   Kram vännen

 • Jenny I England skriver:

  Hej Sus! Haha..det var en lustig liten historia gällandes den engelsk talande mannen!
  Vet inte om du såg min förfrågan om du kunde ge tips gällandes dressing rooms (tror det var den helgen du var sjuk)? No worries om du inte har tid.
  Nu ska jag göra fint t. min Hubby som kommer hem efter sin konsert ikväll & bäst att jag ”chillar vinet”, då! Ska pynta vidare med. Infõrskaffade en hall matta fr. Ikea igår! Stilig. Shoppade I andra affärer med och det blev både fotoramar, doft ljus samt room spray (kan tipsa att ’Sanderson’ har mkt goda dofter) Äkskar att mixa vintage, boho chic, med modernt! Kom précis på att jag aldrig skickade kort på vårt hus. Sorry! Will do,promise! Kramar!

  • Susanne skriver:

   Förlåt Jenny!
   Det har jag helt glömt av! Jobbar tokmycket, sena kvällar och mycket i huvudet. har ju dina sängklädersönskemål oxå! Har deadline i flickornas rum fredag och just nu är det fortfarsnde byggarbetsplats i det ena rummet…
   lovar att komma ihåg, bra att du påminner. Åh, vad det låter mysigt med ditt boande, fortsätt njuta av fiffandet. kram

  • Jenny I England skriver:

   Gumman… Som sagt, no worries….ingen brådska och du behôver inte be om ursäkt, rara. Vi jobbar båda mkt och vi kan inte hinna med allt! Jätte kram!

 • Jennie skriver:

  Hej!
  Tack för en super bra och inspirerande blogg. Har en liten fråga om hur man kommer i kontakt med dig? Vi har kört fast här hemma och är verkligen i akutbehov av dig och dina magiska händer som skulle behöva komma hem till oss och trolla lite =)

  Mvh Jennie

 • Fru V skriver:

  Hej!
  Jag är på tv-bänks jakt.
  Jag vill att den ska ha lådor för förvaring av filmer och dvd spelare. Finns en uppsjö men jag har svårt att tänka outside the box så att säga. Har du någon inspiration ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram