Ett mysigt grönt Master Bedroom

Mysiga familjen Amanda och Fredrik flyttade in i vackra hus i Enebyberg i juni för några år sedan. När jag besökte min kund Amanda i oktober var det målat och i väldigt bra ordning. Bara det där sista mysa-till-det-piffet kvar i huset.

FÖREimg_9816.jpgEn varm ombonad grön färg i sovrummet. Och vaggan till lilla bebis Carl.

EFTER
img_6530.jpg En viss förvaring, gardiner, växter ny belysning och stor matta behövdes.
Hittade byrån i perfekt mått på nätet Furniturebox.se och mycket gardiner i möbeltyg var i dubbla våder var önskemålet.

FÖRE
img_9818.jpg

EFTERimg_6534.jpg Såg den vackra bröllopsbilden och just den blev verkligen pricken över i ovanför byrån. Och en större spegel på väggen.

FÖRE
img_9815.jpg Istället för sängkappa som måste sys upp till den extra höga sängen, bäddade jag bara om.

EFTERimg_6533.jpg
Skippa allt vad vika in täcken heter. Snyggast och enklast är att låta allt ligga slätt och hänga ner på kanterna. Snyggt, slätt och snabbt går det att bädda också. Vek ner överkastet och gjorde ett ”bedspred”.
Vi valde att ta in den varma ombonade mässingen på detaljerna.img_6536.jpg Tog bort dörren som gick inåt i rummet.Den stod rakt ut och var hopplös för planeringen. Skjutdörr gick inte heller att bygga.

FÖREimg_9799.jpg Vi lyfte bort dörren direkt. Fredrik var lagom road men Amanda och jag stod på oss att det skulle bli bra till sist.
Alternativet är att bygga/hänga om dörren så att den går utåt. Kräver lite ingrepp och familjen hade haft hantverkare hemma länge och var lagom pigga på det vid det just då.

EFTER
img_6538.jpg Jag gillar verkligen inte onödiga dörrar och plockar bort dem bara det går. Satte upp ett draperi, alla nöjda och glada. En kraftigt möbelsammet som dämpar och skärmar av bra. Samma tyg som gardinerna på en Silent Glisskena på väggvinklar.
Amanda fick i uppdrag att rensa upp och piffa i bokhyllan.

img_6527.jpg
Blev himla mysigt med vårt eminenta teamwork.

img_6542.jpgSatte upp dubbla skenor i taket, med mörkläggningsgardiner bakom. Vill man ha det extra mörkt är det ju bara att dra för båda.
Gardiner Ohlssons Tyger
Kram Susanne

 

 

5 reaktioner på “Ett mysigt grönt Master Bedroom”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram