Finfrämmande med ”flyttgröt”

SEMESTERBLOGGEN

Försöker fixa allt som fixas skall så gott det går. Men den här ljuvliga värmen gör att det tar sin lilla tid. Man orkar liksom inte så mycket åt gången. Inget klagande bara ett behagligt konstaterande 😎

img_5812-2.jpgÄlskar vår alldeles egen hörntomt.
.

img_6047-1.jpgVår egen superskönt pooltemperatur, 33 härliga grader 👌

img_5828-1.jpg Världens gulligaste Christina messade och ville komma förbi och bjuda på inflyttningsbubbel. Såå gulligt! Inga kramar och munskydden på som är extra viktigt med äldre och riskgrupper.
.
img_5816.jpg När man äter måste de ju tas av dock! Christina flaggade för ”flyttgröt” för det ska man bjuda på när någon flyttat in, sa Christina 💕 En Créme ninon, kall soppa på gröna ärtor som var såå god och fräscht i värmen. Toppas med lite bubbel och en klick crème fraiche.
.img_5819-3.jpg Hans och Christinas vän Gabriel som är mäklare till vardags körde Christina de 12 milen från Nerja. Så fick vi fina presenter, en vacker skål och produkter från Nu Skin. Så omtänksamt 💞
Roligt är att Disas mamma Maria såg Gabriel hos oss på Christina Insta. De bodde grannar tidigare och är en omtyckt vän till familjen Disa. Världen är liten 😊
.
.img_5821-2.jpg Innan skydden åkte på tog vi en distanserad bild. Vi vinkade vi hejdå till C och G som åkte vidare på sina ärenden.
.

img_5956-3.jpg
Dagen efter gjorde jag en jag en minilunch med soppresterna och pillade ner crabsticks och minitomater. Gott det också.

.

e00468a1-802d-44e9-953f-48b0d974b89f.jpg En sista kvällen med Pernilla på vår terrass. Oliver var ute och partade med sina svenska kompisar. Mysigt som alltid med massor av prat med min finaste vän som inte var så sugen att lämna sitt Casa Rosa. Men hundarna och Theo väntade på hemmaplan.
.   

img_5977-1.jpgAtt matcha väska och trädgårdsblommorna 😇 Gardinerna som satt kvar i v-rummet får hänga här tills mina sammetsgardiner kommer hit i höst.
.
.
img_6088.jpgHar så smått börjat måla i sovrummet. Skulle egentligen fått vänta till hösten men jag kräks på de äckliga gris-aprikosa väggarna, hua! Ville lockså lägga på mattan jag köpt och så blev det iaf en uppstart. Pö om pö, för jag flyter bort.
.

facetune_24-07-2020-21-40-36.jpgVi plockade första citronen från vårt träd.
.

265b59f7-f497-4a3f-b4bd-edd535ca5855.jpg En god och krispig citron. För skillnad från köpecitronerna är det minsann.
.

img_5602-8.jpgFick ärva den av Pernilla, att matcha kökssakerna med köksmattan för dessa köpte jag innan. Blev himla fint. När det är klinkergolv överallt vill man stå mjukt.
.img_5969-2.jpgVardagslyx som uppskattas varje minut! Lukas och Disa landade i torsdagskväll och poolnjuter lika mycket som oss. Visst är vår stora palm ljuvligt vacker?
.
Nu har jag kämpat med mina bilder i flera timmar, nätverket räcker inte till. Man får ha lite tålamod.

Öskar er en skön helg med fint väder. Vi skulle egentligen vara tillbaka till Sverige igen, men förlängde för andra gången. Svårt att låta bli…
Kram Susanne

15 reaktioner på “Finfrämmande med ”flyttgröt””

1 2
 • Lena skriver:

  Ser underbart ut.

 • Maggie skriver:

  Åh så underbara dagar ni har i Marbella! Tänk att bara kunna hoppa i poolen när det är så där smäckhett. Lyx lyx lyx! 😉 Jag förstår att ni förlängde vistelsen där nere. Det skulle jag också ha gjort lätt! Jag kan tänka mig att det kliade i dina fingrar att få börja måla om och fixa till det så att det blir som ni vill ha det. Och blir du svettig och flyter bort så är det ju bara att hoppa i poolen.

  Kram
  Maggie

 • AL skriver:

  Jag skulle gjort en permanent förlängning och stannat där för alltid. 😊 Ser så härligt ut.

 • Fika skriver:

  Såå härligt ni har de, fantastiskt!!!
  Förstår ni förlänger!!! 😉
  Må gott o kram från mej,

 • ninni skriver:

  Sååå skönt att ni kan förlänga vistelsen …..
  Stor kram från balkongen – varmt här också!

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram