Gardiner och grillmakover

Det är högsommarvärmen hos oss. Magiskt sköna novemberkvällar och middagar utomhus. Väldigt behagligt när det var svalare förra veckan. Trevligt när det är omväxlande så att man inte blir för bortskämd 😎

Märker inte av de nya restriktionerna så mycket. Skulle dock ha åkt till Ikea i Malaga då stolarna som var slut sist vi var där, kommit in. Vi får inte åka till andra kommuner så det blir att beställa hem i stället. Bilar ju att gå runt och spana när man ändå är på plats. Men det går ju inte nu.
Utegångsförbudet har krymt med två timmar och är mellan 22.00-07.00
Alla restauranger stänger kl 18.00. En del restauranger håller dock öppet och man kan ta med mat hem. Mataffärer och apotek har dock öppet längre.
.

0efe359c-e20c-4931-9f94-d7a02c2283db.jpg V-rumsgardinerna på takskenan har jag äntligen fått upp. Sju luftiga längder. Ett himla strykande blev det… Tänk vad det blir ombonat när man varit utan så länge.
.702cc408-1a39-4da2-b82b-5e69332e0cf4.jpg Vi är inte förtjusta i kolgrillning. När man är van vid den snabba Webergrillen på ön så vill man inte krångla med omständlig kol.
.
81a1309d-f622-4950-9ff9-dedee665c3ac.jpg Peppe svetsade ett nytt urtjusigt grillgaller. Det gamla var väldigt tunt och rangligt. Sen köpte han den här fiffiga gasgrillmojängen och kopplade den till en gastub.
.01702d76-aeaf-4d71-8c9b-aeb0a8251c49.jpg Invigde samma kväll med att grilla svärdfisk. Snyggt, snabbt och smarrigt. Han kan min man 💞
.
facetune_17-11-2020-09-36-32.jpg Annars är det alltid jag som lagar mat. I fredags blev det bläckfisk igen.
.
img_8911-1.jpgGjorde en risotto med spenat och crabfish i. Är alltid så hungrig på mina träningsdagar, och måste ha mycket mat. Njöt av en härlig utemiddag med gott rött till.

.img_8921-5.jpg När vi var här i september hälsade föreningen att de skulle installera nya lyktor i området. Vi som har hörntomt fick en ”stålkastare” utanför ena sovrumsfönstret och en utanför badrumsfönstret. Inte lite starka, haha Som synes så sitter mina gardiner där de ska numer. I taket. Sån skillnad att förflytta dem.
.

img_8944.jpgSöndag em behövde vi bara få av oss arbetskläderna och se lite folk. Gick ner på stranden och bjöd oss på en ljuvligt uppfriskande söndagslunch i några timmar. Vit sangria, Pilpil och massor av gott färskt bröd med mycket inspirerande prat.
Invigde min fina klänning som Pernilla designat för sitt samarbete med GeKås Ullared
.
img_8765.jpg
En underbar morgon från vår takterrass. Heja behagliga sol som lyser över oss 🙏
Kram Susanne

17 reaktioner på “Gardiner och grillmakover”

1 2
 • Maggie skriver:

  Finns det något som inte ni kan? Peppe är verkligen en handy man när det gäller att bygga och tillverka och du är född med ett verktyg i handen. Så kul att läsa hur ni förvandlar ert nya hem. Ni är verkligen så lösningsfokuserade. Heja er!

  Kram
  Maggie

  • Susanne Nordström skriver:

   Tack Maggie!
   Peppe är en sann handy man-klippa. Måste säga att vi är ett himla bra team 🙌
   Kram och hoppas att du har frisknat till 💕

 • S skriver:

  Ser ju helt makalöst härligt ut. Såå avis. Följer med stort intresse både inredning och tänk i ert äventyr. Väntar själv på tillträde till vårt happyplace , försenat dock som tydligen är ”the spanish way😅, fast eftersom vi inte har möjlighet att göra som ni jobbmässigt så är det ok för nu men läääängtar när jag ser dina bilder. Må gott 😊

  • Susanne Nordström skriver:

   Tack S!
   Kul, då har ni verkligen nåt att se fram emot. Det är nog mest pandemin som stökar. Jag betalade handpenningen 22/1 och vi skulle ha fått huset 31/3. Covid som stökade tills gränserna öppnade så de kunde resa hit från England. Men vi låg på som attan och advokat-tjatade. Men ett par brukar de vilja ha på sig, sa vår granne.
   Så heja er ✊✊

 • Elisabet skriver:

  Det ser helt otrolig underbart ut. Vi har bokat om vår resa( andra gången) från december till maj.
  Vägrar liksom släppa taget. Vi får väl se hur det ser ut då.
  Fortsätt med ert drömliv och njut.
  Ha det bra!
  Kram

  • Susanne Nordström skriver:

   Tack Elisabeth!
   Förstår att det måste kännas segt. Det är onekligen väldigt skönt att vara här 🙏
   Kram

 • Maria,kiruna skriver:

  ’Ser härligt ut, hörde något om att fallen sjunker i spanien nu,
  vet dock inte om det stämmer var på radion.
  Här har snön nästan helt försvunnit, regnat i flera
  dagar.

  • Susanne Nordström skriver:

   Hörde det Maria!
   40% av Coronan enl. undersökning här, sprids på familjesamankomster i lägenheter där man är för många, utan munskydd och dålig ventilation. Nu när man minskar allt och bommar igen vid 22,00 så löser det sig till det bästa.

 • ninni skriver:

  Åh, vad snyggt med takskenor till gardinerna och massor med tyg. Får nog fundera på det även om jag har kört utan gardiner ett tag och varit nöjd med det.
  Det ser så mysigt ut i ert paradis och jag njuter av att se att ni får fixa i eget bo. Du har ju en handy man vid din sida. Så bra han fixat grillen. Mycket bättre än det eländiga kolet tycker jag också. Jag vill också bli handy när jag blir stor …..
  Här är det gråttgrått men varmt så sommarjackan är fortfarande på
  I morgon kommer Läkarmissionen och hämtar möbler och annat smått och gott som jag inte vill ha längre. Perfekt! Skönt att rensa
  Kram från soffan – väntar på Folkhälsomyndighetens info – med en kaffe latte i handen ♡♡♡

  • Susanne Nordström skriver:

   Tack Ninni!
   Det är sån obeskrivligt kick att fixa och dona på sitt eget ställe i annat land. Dessutom ett varmt land.
   En bra önskan att bli handy woman, spar mycket pengar, hehe
   Kämpa på inför kommande flytt, spännande.
   Kram från sen frukost efter div träningspass 💕

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram