Guldfynd by Bianca

Fick ett pressmail från tjejerna på Starstudio PR med där Bianca Wahlgren Ingrossos debut som smyckesdesigner för Guldfynd. Har inte sett kollektionen live än, men av bilderna att döma ser det supersnyggt ut.
Så veckans designade bling står tjejen som jag känt sen hon låg i magen för.
Några smakprov dagen till ära.

img_8375.jpg

– Mina smycken kommer att smälta in i din personliga stil och förhöja din outfit. Kollektionen är väldigt feminin med en edgy och cool känsla, säger Bianca.
Samarbetet med Bianca är Guldfynds tredje designsamarbete med en profil. De tidigare samarbetena med Kenza och Molly Sandén har varit omåttligt populära.
Biancas kollektion består av ett 15-tal smycken i äkta silver i olika finish. Med betoning på silver och förgyllt silver som speglar Biancas känsla för trender och stilren design.
– Det roligaste med att designa smycken är hela den kreativa processen. Att få vara med från början av någonting och se det slutgiltiga resultatet som sedan andra människor ska bära, säger Bianca. 

Halsbanden till vänster i bild, ”Negin”. Tre i ett silver 1098:-, förgyllt silver 898:-

img_8372.jpg
Två separata ringar i förgyllt silver som är himla snygga att kombinera. ”Nicki” 389:- ”Melina” med stenar i svart kubisk zirkona 598:-
img_8373.jpg
Ringen ”Lydia” i förgyllt silver med kubisk zirkona 398:- i silver kostar den endast 198:-
img_8374-2.jpg
”Bella” i äkta silver 298:-

img_8379-1.jpg
Coola örhängena ”Bianca” i äkta silver, 398:- i förgyllt silver 498:-

img_8378-1.jpg
Silverarmbandet ”Alice”, 998:- finns även i förgyllt guld.

Grattis till den fina designdebuten Bianca 💫💛💫
Idag finns de i Guldfynds 118 butiker och i webshop

Kram Susanne

 

4 reaktioner på “Guldfynd by Bianca”

 • Rosa skriver:

  Åh så fina smycken blev extra förtjust i de ”öppna” armbanden och ringarna. Så duktig och driven hon är redan, vilken tjej all lycka framöver.
  Kram Rosa

 • Maggie skriver:

  Jättefina smycken Bianca har skapat. Vilken duktig och innovativ tjej! Familjen Wahlgren levererar och man blir ju så impad av deras kreativitet som visar sig gång på gång. Så grattis till vackra Bianca och lycka till med smyckeskollektionen!

  Kram
  Maggie

 • Sååå fina grejer! Tack för att du skrev så fint om Bianca!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram