Hänt i veckan

HELGBLOGGEN

Fyller på med några extra bilder då jag swishat runt lite extra i veckan.

img_8800.jpg I torsdags, direkt efter jobbet tog jag med Sara S och gick på ett av kvällens smyckerevent. Starstudio PR, Anna Hjertén och Susanne Histrup bjöd in till Hotel Diplomat

img_8876-1.jpg Emelie Blom och Karolin Leeb var föräldralediga när de smidde sina planer om ett eget smyckesföretag. Och startade upp sitt juvelföretag Craving Forimg_8877.jpgSå mycket vackert till vettiga priser.
img_8797.jpg

img_8798-4.jpg Blev så himla förtjust i alldeles för mycket. Har dock ett lätt köpstopp då jag sparar till en större sak 😍 facetune_30-11-2019-13-50-05.jpg VD Angelica Starstudio PR lockade med ett extra hål i örat och det föll jag för.

facetune_28-11-2019-21-10-12.jpg Lite modern på gamla dagar, hehe En liten sten tillsammans med mina Caroline Svedbom-favoriter

facetune_28-11-2019-20-42-13.jpg
Finis-Sara och jag bubblade i den lyxiga miljön och njöt av eventet innan vi tog oss till nästa event. img_8804.jpg Designerna Maxjenny med kläder och Sägen med smycken, hade event i Mood Gallerian. De här grymma coola rosa har artisten Oliw87 målat 👌
img_8810-1.jpgimg_8808.jpg
Ursnygga ringar i stål och storsäljare, sa designern.

img_8807-3.jpg Design: Sägen

img_8834.jpg Efter min fredagsträning i ett slaskigt snöplask-skitväder var mitt humör på noll. Ringde jag Maria på Paradiset Solvik som hade två återbudstider på eftermiddagen. Så jag skolkade och drog till Bromma.

img_8837.jpg
Tog först en skräddarsydd ansiktsbehandling med rengöring klämning av div. prickar och lyxiga masker och massage. Sen massage efter fossingarnas behandling. Somnade flera ggr… 😴
img_8854-1.jpg Maria säljer ut sina Skincodeprodukter i salongen med 50% rabatt. Handlade lite nödvändigheter av mitt favoritmärke. Tips! (Lyko.se har 30% Black Week på Skincode)

img_8846.jpg Som vi brukar, så avslutade Maria och jag vi med prat och kontemplation på Solviks kvinnobad.  Mysigt även på vinterns att sitta vid vattnet och bara vara.

img_8855.jpg
Men en annalkande förkylning så behövde jag det härliga glow behandlingen gav mig. Ny färg på bryn och fransar lyser upp det också.
Tack darling Maria för all energi och kärlek du sprider.  Så glad att vi träffades på Pernillas träningsresa på Rhodos förra året ❤️❤️❤️

facetune_30-11-2019-10-48-43.jpg Sov i Lukas gamla rum halva natten då jag hostat så mycket. Ville inte väcka Peppe. Sovit apdåligt! Njöt av en extra lång frukost. Blev smått lycklig över att solen sken så här på mörka novembers sista dag!

img_8869-3.jpgHur vacker är inte min veckobukett från House of Flower? Alltid lika spännande och se vad som kommer i kartongen som står utanför dörren en gång i veckan.
houseofflowers.se
Trevlig adventshelg kära bloggvänner!
Kram Susanne

2 reaktioner på “Hänt i veckan”

 • Maggie skriver:

  Från det ena till det andra med en massa trevligheter. Sånt behövs verkligen för att orka med i mörkret. Jag förstår att du blev köpsugen där bland smyckena – det skulle jag också ha blivit. Klokt av dig ändå att heja dig och spara slantarna till något annat. Det verkar så härligt med ansiktsbehandling och pedikyr. Jag har faktiskt aldrig varit på pedikyr men det verkar väl värt att testa.
  Ha en fin inledning på nya veckan. Jag är hemma och vilar lite efter några minst sagt jobbiga dagar.

  Kram
  Maggie

  • Susanne Nordström skriver:

   Hej Maggie!
   Ja du förstår ju hur vi suktas…Gäller att hålla i sig och tänka på allt som redan finns när man försöker skära i budgeten. Förutom krämer och behandlingar då, hehe.
   Har sett att det inte är det lättaste att vara du i dessa dagar. stackare! Håller tummar och tår för snabb ögonkonvalescens.
   Kram på dig
   PS Att röja runt bland fötterna är det nyttigaste. Finns en anledning till att åldringar måste göra fotvård ofta. Mår inte fötterna bra så är det mkt som inte mår bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram