Hett brygghäng och nostalgi

SOMMARBLOGGEN
Nattens regn var såå välkommet! Luften har stått stilla ett tag, och havet behövde cirkulation. Perfekt med några nattliga timmar skur och soligt till frukost igen. Behagligt med härliga vindar.

img_5161-3.jpgMaxie kom ut med sin kompis och hans lilla son i går kväll. Nu är det fullt upp på riv-och rensargänget i Maxies hus. En gammal hög och murad vedgrill som inte används längre får stryka på foten. Och några räcken mot havet togs bort.

EFTERimg_5166.jpg Tyckte att det var bra att behålla en del och ställa nya grillen på. Istället för att ta plats på terrassen. Några tegelrader senare blev det så här praktiskt.

 

img_5003-1.jpgSom jag skrev på mitt Insta häromdagen, grillen upptagen med kött men jag har inget emot att stå inne med den här ljuvliga vyn 😊 Kan bara säga att jag är sååå förtjust i min köksvy.

img_5164-3.jpgKände mig lite inovativ när jag höll på att förgås i värmen på bryggan häromdagen. Rullade ner sladdvindan och klämde fast Lukas smidiga sängfläkt. 15 cm från ansiktet, himmel så skönt det var.

img_5148-1.jpg
Sen blev det söndagsmiddag på bryggan och drönar-stalking 😉 Och långsamtal med Pernilla som ringde från Marbella, så hon var med oss hon också, hehe

img_5149-1.jpgNi förstår ju hur mysiga middagar och prat vi har här ute på bryggan. Tills solen dippat och myggen tar över…

NOSTALGIimg_5114.jpgFick några avfotade pappersbilder från förr. Lukas gamla kompis Jennie, Classes och Maxies lillsyrra som är två år äldre än Lukas. Så kul de hade på somrarna när det begav sig.

img_5117.jpg  Mys efter badet under Lukas säng. Där favorithörnan med video och DVD med många härliga filmer fanns på lager.
img_5116-1.jpg
Mina killar 💕
Lilla blondie som efter åtta dagar med Disas familj på Palma flög till Alicante och La Manga. Tionde året med grabbgänget i familjen Andrés lägenhet. I några veckor.
Tisdag i dag och vi har klivit in i vår femte semestervecka. Många sköna dagar kvar dock 🙏🙏

Kram Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram