Hösttrend 2018

Även om jag personligen inte är tokig i att inreda med för mycket trender, är de alltid kul att läsa, trend-lyssna och plocka in lite här och där.

När man som kund väljer investera i sitt hem och ta in hjälp, måste man tänka långsiktigt. Jobba med lösningar som håller länge.
Kan man fixa själv kan man ju göra om över en helg om det är dags. Utan att betala en duktig slant för hantverkare, och allt som det medför.
En liten minispaning från Formex-höstens trender 2018

img_2387.jpg
Jordnära varma toner som ”smutsigt” gult orange, cognac, brunt och lite brända röda toner ses mycket.

img_2394.jpg
Varmt.

img_2357-1.jpg
Att möblera med matchiga höstblommor. I Himlas monter där de trendiga naturmaterialen frodades.

img_2396.jpg
Härliga mönstermixar och mer lull lull på kuddarna. Vi som har hängt med ett ta har ju  kört det några varv.
Jakobsdals
img_2360-1.jpgNaturmaterial som trä, rotting, linne och sten. Sågs både som dekoration i var och varannan utställning och på inredningen till salu.
Ceannis img_2379.jpg Massor av växter i inredningen, alltid rätt men trendigare kan man inte bli. Faktiskt så sprider sig konstväxter i form av kaktusar och mer exotiska blommor som en liten löpeld.

img_2364-3.jpg Franstrend på lampor a la art deco.
Globen 
img_2313-1.jpg
Personliga inredningar är mer spännande än slätstrukna. Påfågelsfjädrar skapar ett vackert blickfång. Varm mässing hänger med även om det är mycket svart.
Från danska Nordal

img_2703.jpgMer utstyrd keramik i alla dess former. ”Föremål” från Per Per B Sundberg samarbete med Ikea premiär 7 september
Foto: Ikea

img_2704.jpg Figuriner och förstås djur som apor, zebror, fiskar eller här små hundar i form av ljusstakar. ”Föremål” av Per Per B Sundberg
Foto: Ikea
img_2386-1.jpg Har aldrig sett så mycket puffar som nu.

img_2374-7.jpg Vackra posters att rama in, eller hänga som på bilden. För väggarna måste ju ha sitt, de också.  Älskar den här vackra stillsamma betraktelsen av konstnären Anna Bülow
img_2701.jpg
Min egen trendtolkning av den kommande hösten från morgonens powerwalk. När det börjar brännas i kanterna.

Kram Susanne

2 reaktioner på “Hösttrend 2018”

 • Rosa skriver:

  Så vackra färger mysigt trots att det påminner en om att mörkret och kylan är på väg. Tänk att nästan allt kommer tillbaks igen nu franslamporna åh kan se vår vita golvlampa framför mig nu 😀. Åh så många fina puffar det är jag det. Er morgonrunda är verkligen vacker och så mysigt att följa med i skiftningarna på så nära håll.
  Ha en underbar ”bästadageniveckan” finasre Susanne.
  Stor varm höstkram
  Rosa

 • Laila skriver:

  Och nedersta bilden klår alla trendspaningar och moderna färger. Så VACKERT! Naturen är bäst – färgerna harmonierar perfekt och flyter in i varandra när årstiderna skiftar. Förstår verkligen att ni powerwalkar här varje morgon. Perfekt start på dagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram