Julaccessoarer och några klappar

Efter galan var jag sådär fylld av kärlek och positivitet till alla dessa härliga människor som handlar! Och stämningen i hela Cirkus som också var grymt posiv, vaknade dock upp till verkligheten när jag stod i kassan på Konsum på lunchen. En kvinna betalade och sa högt och tydligt till danen som stod mellan oss:
-Vad det stinker parfym här!!
Hur kan man hälla på sig sååå mycket! Samtidigt som hon surt tittade uppfodrande på oss! Jag kände inget då men kan vara kassörskan (i samma ålder som kvinnan själv) som doftade, inget överdrivet enl. mig. ”Skadan” är liksom redan skedd måste man, även om man är allergisk uppfostra omgivningen! Trist!

Tomten har ju varit hos mig hela december via min kalender som jag i och för sig köpt själv. Igår hämtade jag ut ett paket från AsIf 4476 som har superrabatter i deras nätkalender. En bilbana till min lilla brorsson, ett extra randigt badlakan och en stickad pläd till landet. Nu hade gulliga Maria smugit ner en fin julis som jag blev jätteglad för.

20121219-091713.jpg

Fina aluminiumskålen är som klippt och skuren till vårt turkosa kök. Bra size så att det funkar till snacksen också. tackar!  😛
Från AsIf 4476 

20121219-091735.jpg

Och en mysig pläd till landet.
Från AsIf 4476 

20121219-091702.jpg

Sen fick jag en till favoritsak av Peppe! Superpennan med gummitopp som funkar på iPhone. Jag blir nämligen tokig på att inte kunna använda naglar eller vanlig penna att texta med som jag är van med. Har haft VM i felskrivningar sen jag bytte telefon. Har nog för tjocka hantverkarfingrar! Vips trollade Peppe fram en iPhonepenna med rätt gummitop från Kjell & CO åt mig, lovely! ♥ 

MERA JUL

20121219-092806.jpg

20121219-092811.jpg

Juligt och fint, båda bilderna ovan från Åhlens.

PAKETERA SNOFSIGT

20121219-091808.jpg

Älskade förstås den fina påsen med pärlhandtag från Lagerhause.

20121219-092801.jpg

Liksom finsakerna till presenterna från Åhlens.

20121219-091937.jpg

20121219-091956.jpg

Glassiga megarosetter såg jag hos Lagerhause.

Jag slog in julklappar i flera timmar igår till familjen i Tierp, sen kom min bror och hämtade allt på kvällen. Så nu är det pakettomt igen.
Ha en fin dag!
Kram Susanne

Ps I dagens lucka var det en burk med Hair Butter.
Dagens Instagramcheck hos susnordstrom 148 följare jättemånga! Tills jag nyss noterade att pernillawahlgr1 har 9177 stycken. Hm, ligger liiite i lä där, hehe

5 reaktioner på “Julaccessoarer och några klappar”

 • My skriver:

  God Morgon!
  Skrev ett inlägg tidigare om mitt badrum som jag vill fixa. Gulblek plastmatta och vita plastväggar.
  Tänker mig svart tema eller vad kan passa?
  Kram My

 • Jenny i England skriver:

  Hepp! Oj, oj… Konsum historian-man blir ju sa ’speechless’ nar man hor detta samtidigt som jag oftast inte kan lata bli att ”saga ifran” nar jag ser/hor san’t trams.

  Antar att du bara langtar efter att fa komma ivag nu fran allt (inte bara Konsum -skamt-…countdown for dig nu tills semstern-snart dar! :-)

  Kram

 • Rosa skriver:

  Så tråkigt det är med människor som inte kan förstå vad ord kan såra och göra andra ledsna, att man i vissa sammanhang bara kan nöjas med att tänka tanken och sen inte mer.
  Vilka fina presenter du fått, jättefin skål och i en helt underbar färg och pennan var ju helt perfekt, en sådan skulle jag också behöva tror jag, är inte helt vän med tangenterna på displayen jag heller haha, kan bli många roliga sms.
  Fina paket är alltid roligt att göra och få förstås.
  Hoppas du har haft en riktigt härlig dag och att din to do lista har blivit lite kortare.
  Stor kram från mig.
  Rosa

 • Maggie skriver:

  Ett härligt och juligt inlägg! :-) Men trist med energitjuvar och bittra människor. Det bästa är att bara försöka ignorera dem. Inte värt att lägga möda på.
  Den där fruktskålen är ju underbart vacker! Förstår att du blev glad för den. Det är härligt med julklappar – både att få och ge bort.

  Enjoy!

  Kram Maggie :-)

 • Petra skriver:

  Oh så mycket fina saker!
  Jobbigt att vara en sådan där gnällkärring. Eller kanske skönt, för har man inga andra problem än att det luktar parfym på Konsum måste livet vara ganska enkelt :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram