Kyligt bubbelbad med bubbel

 

Idag gav jag mig själv lite inredningsledigt och blir lite privat. Vi är nu tillbaka i stan efter en annorlunda och avkopplande helg på landet hos min syster och hennes familj i Skyttorp.

Vi fick den stora äran att premiärbada i deras nya ute-jacuzzi. Jag har aldrig badat utomhus på vintern och var mycket skeptisk, men jösses vad nice det var!. Efter en god middag plumsade barnen i detet 39 grader varma badet och njöt!


Kusinerna Sebastian, Elin (även min guddotter) och Lukas med istappar…

 


Jag och Nettan

Sen var det våran tur, tror att vi satt i 2 tim, drack bubbel och snackade. Barnen och papporna rullande sig i snön, dom galenpannorna OBS -9 grader.

Man kan också ligga  kolla på film under stjärnorna eller bara lyssna på musik, allt inbyggt, otippad lyx! Tror att vi skall ta oss dit lite oftare, ha ha!

På dagen var det snöskoter som gällde, mycket poppis för Lukas som bara åkt en gång tidigare, när vi hälsade på hos familjen Pontare för 9 år sedan, när dom bodde i Duved.


Roger Pontare och Lukas 2001

Nu är vi skönt trötta efter allt luftombyte, snart en ny vecka och nya spännande projekt…

Kram Susanne

 

0 reaktioner på “Kyligt bubbelbad med bubbel”

1 2
 • T skriver:

  Mysigt!

 • Eva skriver:

  Hej Susanne!
  Inspirerande blogg du har!!
  Måste bara fråga om Oman. Jag var nämligen där för 20 år sen o är så sugen att åka tillbaka. Vi åker till Dubai om 3 v och kanske åker vi över. Ert nyårsfirande såg ju fantastiskt ut! Vart var det? Och har du några tips? Har du tid blir jag förstås jätteglad om du har lust att dela med dig. Det är ju så nära att man kanske borde ta en trip när man ändå är åt det hållet…
  Hälsningar Eva

 • Maria skriver:

  Oh visst är de härligt & mysigt med sån jacuzzi ute.. det har vi också provat hos våra vänner – helt underbart….lyx i tillvaron..tyvärr bor vi så att vi själva inte kan ha de.. men jättemysigt…härligt du fick uppleva de.. åk dit ofta..

  kram kram

 • Malin skriver:

  Härliga badbilder!
  Jag har ett problem och så insåg jag att du nog är den mest lämpade att fråga :-) Vi har precis flyttat till en fantastisk lägenhet och nu börjar det eviga tänket på gardiner. Vi vill ha in mycket ljus och därför tänkte jag vara ganska sparsam med gardiner men i köket vill jag ha två vita hissgardiner. Var hittar jag snygga sådana? Gärna nättips om du har! kram och tack för en kanonblogg – det är minst sagt inspirerande.

 • http://elinemeliia.blogg.se skriver:

  Det var roligt att träffa er efter så lång tid! Kram

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram