Lila tånaglar och dubbla träningar

HELGBLOGGEN
Lugn helg med idéarbete blandat med fortsatt rensning och det gamla vanliga måstena i ett hem. Och tidiga träningsrundor både lördag och söndag 💪

img_7330-1.jpgAvslutade fredagen med at smita tidigare från arbetet och bege mig till Paradiset Solvik i Bromma. Medan Sally slipade mina trötta och nariga fötter, skämde Maria bort mig med bubbel och tillbehör. 😋 Bästa servicen.

img_7331-1.jpg .
Som vanligt njöt jag av vy och lugnet.

img_7299-1.jpg
Att matcha engångshandskar och nagellack 👌 Blev också en milkpeel med extra glos för för ansiktet och fick brynet lite ifyllda. Blir ju alltid lite urblekt av solen.

img_6613-3.jpg
Bilden i min älskade storpolo från Plain Vanilla tog Pernilla.
img_7301-2.jpg
Lördagmorgon skuttade jag upp 06.00 för att möta upp Ann early bird.

img_7302-1.jpg
Trolskt ljus utmed Strandvägskajen

img_7303-1.jpg
Grönt möter höst möter hav.

img_7317.jpg
Efter rundan fick jag den härligaste försenade födelsedagspresenten av Ann. Ni förstår lyckan när helgens matbestyr är räddade. Såå gulligt! Blev en het Gambas al ajillo i går, räkomelett till lunch och i kväll ska jag göra en fet räcksmörgås till oss. Mums!
mina ljuvliga liljorna är en av veckans två liljebuketter i samma kartong från Houseofflowers.se
Galet uppskattat 🙏
Kram Susanne

2 reaktioner på “Lila tånaglar och dubbla träningar”

 • Maggie skriver:

  Helt otroligt vad du har hunnit med de senaste dagarna. Det ser så skönt ut med lite egentid och pyssel med fötter och bryn. Och färgen på tånaglarna är så frän. Helgen har bjudit på fint väder hos oss och säkert hos er också. Perfekt när du är ute och ”power walkar” tänker jag. Mycket skubb för min del men jag har sett genom fönstren 🤣 att det varit fint väder!

  Kram
  Maggie

  • Susanne Nordström skriver:

   Hihi, visst blev det fränt med den helt säsongsnya lacket.
   Du är ju helbusy med ditt jobb, svårt att hinna med så mycket mer än arbete då. Fast lika lyxigt att få några lediga vardagar tycker jag.
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram