En dag i friska luften

Klockan ringde 7 imorse trots att det är helg, hade kunnat betala mycket för att ligga kvar. Men min söta brorsson/gudson Viktor fyllde 6 år, barnkalas och mammabesök stod på lördagsschemat. Nästan framme ringde mobilen och lillen hade fått magsjuka, sådär kul!

”THE HOODS”

20111022-145335.jpg

20111022-145343.jpg

Rullade ut med mamma i solen och löven ligger tryggt på marken, och det är såå vackra färger.
.

20111022-145353.jpg

Gick vår vanliga runda förbi mitt barndomshem som vi sålde för snart ett år sedan, och nostalgin kändes ända ut i fingertopparna, tyckte mig nästan se min pappa som inte längre finns hos oss, och mamma,  fast som en alldeles frisk mamma.

De nya ägarna har byggt ett växthus av byggplast, men det verkar funka utmärkt, för sist vi gick förbi var det proppat med härliga tomater.
.

20111022-145400.jpg

Aldrig sett så stora äpplen som i den här trädgården, får man palla frukt fast man är vuxen??? Tanken tokslog mig i alla fall… 😉
.

20111022-160145.jpg

När kalaset ställdes in gick jag förbi med mamma till min ex.svägerska Linda och mös flera timmar i solen med Victoria och Vendela.
Vi fick massor med sol på våra näsor, och massor av tjejmys, även fast bror Magge kom förbi han också.
.

20111022-160153.jpg

På hemvägen stannade jag hos lilla sjuklingen och lämnade många små presenter till lilla Viktor, men höll mig undan. Jag som var så kramsugen…
Fast flera bitar av svägerska Cattis smaskiga tårta fick jag i mig.
Nu lättar jag vidare mot Sthlm och middag hos vänner ikväll.

Kram Susanne

0 reaktioner på “En dag i friska luften”

1 2
 • Malin Andersson ( Pernilla wahlgrens största fan ) skriver:

  Kära susanne!

  OHHH stackars födelsedagsbarnet som blev sjuk men mysigt att du fick vara med din mor och de söta tjejer :-)
  Min mor ligger fortfarande på sjukhuset i snart 2 veckor och det gör ont inom mig att hon ligger fortfarande där…pga TBE…hon tog självklart sprutan mot TBE men när hon var ute i skogen och plockat svamp då blev hon bett av en fästing:-(
  Jag saknar ha henne hos mig och göra massor saker som vi brukar göra tillsammans men jag får bita ihop men otroligt är att vi i familjen har vunnit triss med 3 st tv rutorna från trissen det va bara öde och tack vare danderydområdet som vi köpte trissen och fick 3 st tv rutorna :-) Snygga byxor och skor du har vart har du förskaffat dig? Jag har oxå shoppat nya kläder och boots till mig:-)

  STOR KRAM till dig från mig

 • Maggie skriver:

  Hej fina Sus,
  Så fint du beskriver ditt besök hos din lilla mamma. Jag förstår att många minnen dyker upp när man promenerar utanför sitt barndomshem, och att du nästan kunde ana din pappa där.
  Tror du din mamma kände igen sig? Visst är det väl ändå en fin tanke att tro att hon faktiskt kände igen sig, även om hon kanske inte visade det.
  Minnen begravda i glömska sedan länge, kan säkert glimma till ibland – åtminstone tror jag det.

  Tack för att du delar med dig av din fina dag i Tierp.

  Ha det bäst!

  Kram Maggie :-)

 • Rosa skriver:

  Vilken otur stackars födelsdagskillen hoppas han kryar på sig snart. Blev en mysig tjejdag istället alltid lika skönt att få komma hem och träffa sin kära familj och strosa runt i de gamla kvarten och minnas både glädje och sorg, känner så igen mig i det du skriver.
  Ha en jättetrevlig lördagkväll.
  Kram Rosa
  (Man får palla frukt fast man är vuxen, jag gjorde det för ett tag sedan fast äpplena hängde visserligen utanför staketet så det kanske inte helt räknas, haha).

 • Fika skriver:

  Hoppas du får en härligt lång sovmorgon imorgon!
  Du fick i alla fall en mysig dag med din mor och andra små söta tjejer!
  Stackars lilla födelsedagsbarn, hoppas han krya på sig snart.
  Ha en trevlig kväll!
  Kram från mej

 • Mona skriver:

  Hej Susanne!
  Vad synd att födelsedagsbarnet blev sjuk! Men du fick ju träffa några barn i alla fall. Och mamma naturligtvis!! Vi har inte kommit iväg än Gerd och jag vi skulle ju åka till Tierp i höst. Hoppas det blir av.
  Ha så trevligt i kväll!
  Kram från Mona.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram