Lovisas tonårsrum

Nu är det dags för lite sommarrepris av 13-åriga Lovisas rum. Har visat valda delar av hennes fina vindsrum tidigare, men nu är det lite mer färdigt!

”Nattgardiner” i 2 delar har dykt upp sen sist, och de får hänga sådär lite ”nonchalant” när de inte används!

Snedtak är urcharmigt, men inte helt lätt att inreda! Satte krokar i taket och sydde gardiner i soltåligt syntet/konfektionstyg och satte i öljetter för lätt upphägning.
Där skrivbordet står nu, stod det en svart ”kolossgarderob”, men det blev så mycket öppnare med skrivbordshörna där. (de förra ägarna hade sitt Master bedroom här) 

Den fina zebratavlan såg Lovisa själv innan de flyttade in, och den fick ”styra” rummet med det svarta och vita.

Gardin Ohlssons tyger, skrivbord Design House, tavla, hyllor, stol och matta IKEA

Jag köpte nya vita och högre 1.5 m garderober istället för de tidigare svarta, med plats för det mesta, och satt upp en spegel på sidan.

Garderob, matta och spegel IKEA

Bild från ”Bygga sänggavel” inlägg. Lovisa vill ha så lite prylar som möjligt i sitt rum, så istället för nattygsbord har jag låtit bygga en hyll/bänk utmed hela sängen och väggen.

Toknjut nu av solen alla söta ni där därute i cybervärlden.

Kram Susanne

Taggar: barnrum

0 reaktioner på “Lovisas tonårsrum”

 • Carina skriver:

  Gillar bloggen men varför är den inte som Pernillas? Man vill kunna scrolla ner mellan alla inlägg istället som man nu måste gå ur och i varje inlägg. Irriterande! Varför har ni inte lika allihopa?

 • Victoria C skriver:

  Så SJUKT fint!!Vill ha det där rummet:DD Vilka snygga machtningar och härliga färger:D(Min FavoritFärg Turkos:)) PUss&Kram Ha det Så Bra //Victoria i Linköping:)<33

 • Rosa skriver:

  Så mysigt och håller med, så otroligt smart med gardinen, ser bara så avancerat ut för en annan. Snyggt med turkost, den färgen har jag verkligen blivit intresserad av nu efter att ha läst din underbara blogg, så fräscht.
  Hoppas du också hinner njuta av solen mellan alla dina uppdrag.
  Ha en härlig dag.
  Kram Rosa

 • Berit skriver:

  Jättefint rum..och vad smart med gardinen..=)
  Ha en bra dag i solen du med..=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram