Makeover hos en mycket glad Theo

Efter jobbet igår tog jag min bil och åkte till Ms W, lilla julafton fast mest arbete. Pernilla fick ett ”presentkort” på det hon behöver mest, tid. Gjorde en makeover i Theos rum med ny säng som jag köpte åt Pernilla från lilla Nicoles rum som jag visade nyligen. Jag har åkt runt med allt i min bil i tre veckor, så det var rätt skönt att bli av med ”plockepinhögen”
Vi har pratat länge om den här sängen, men den måste byggas om för det saknades några centimeter i sänghörnan, och tänkt att vi tar det på sikt. Nu dök tillfället upp alltid lättare att kapa i något begagnat än en ny dyr sak. Och lillen har fått njuta av hela sin fototapet sen i februari.

FÖRE

20120304-225937.jpg

Theos lilla växasäng som Benjamin sov i när han var liten. Rummet är så litet och Theo har längtat efter att ha en myshörna och kunna bygga koja. Sen är det förstås supersmart att jobba uppåt när det är trångt.

20121220-085305.jpg

Med hjälp av duktiga Bianca tömdes rummet blixtsnabbt.

20121220-094251.jpg

Nån som vet hur roligt det är att bygga ihop en säng ensam och utan beskrivning?? Fick borra nya hål lite här och var, ta bort hyllor nertill. Snick har kapat alla fyra benen för att få plats på längden.

EFTER

20121220-085352.jpg

Målade över kapen, ser ut som ny igen.Theo blev såå lycklig över sin nya säng. Han förstod inte varför det tog så lång tid att få den färdig bara.  😛 Men han har också fått hjälpa till med skruvdragaren och det var jättepoppis.
Sängen kommer från Mio och fototapeten från Photowall. 

20121220-085409.jpg

Hyllorna jag sågade till ”garderobsformat”och satte upp när vi fixade rummet från början, tog jag ner och hängde högre.

20121220-085419.jpg

När mattan var inpillad sprang Theo med en stor frenesi och beslutsamhet hämtade gosedjuren och en massa kuddar och stylade till sin myshörna under sängen.

20121220-085430.jpg

När jag skulle fota hittade jag Oliver slumrandes bland kuddarna.

20121220-085441.jpg

Guldiga julklappar till en guldig tjej. Blev bjuden på en supergod middag och kom inte hem förens kl ett.

20121220-085457.jpg

Tyvärr så blev det en dyr kväll för mig, upptäckte just att min förlovningsring som Peppe ritat inte är sig lik! Den är i hälften rött och hälften vitt guld, en av diamanterna lossnade! P blir galen på mig för att jag lyckas sabba mina pinaler tyvärr alldeles för ofta.
Tar av mig ibland, men igår tyckte jag ändå att det var bygge modell light! Diamanten på motsatt sida lyckades jag tappa en flisa ur med att applådera alldeles för mycket på en härlig julkonsert med bl.a. Ms W och Roger Pontare. Hade en ring på andra handen som krockade. Diamanter må var ”en flickas bästa vän” i bästa Marilyn Monroe-anda och världens hårdaste ädelsten/mineral, men på mina händer vill det sig inte!

Hm, nu är min fina ring som vi så romantiskt nyförlovade oss med för nio år sen inte så glammig ut längre. Vi har ju varit förlovade i 21 år, så det här är ring två.
Kan säga att Peppes ser ring (utan stenar) ut som ny…

Nu är det Lukas tur att ligga förkylningsdäckad, håller mina tummar för att bacillen hoppar över mig. Ha det gott kära ni!
Kram från Susanne

Ps I dagens lucka, Camomille Gentle Eye Make Over

9 reaktioner på “Makeover hos en mycket glad Theo”

1 2
 • ninni skriver:

  Nu måste du få en ny ring. Förstår att det blir så som du jobbar. Inte många tjejer som är så händiga som du. Vilken underbar present att få ett rum fixat!

 • MADELEN skriver:

  Trist med ringen! Va fint lillkillen fick det! Vill passa på att önska dig en härlig julhelg!!! Måste ha missat mellan raderna, åker ni utomlands? Kram,Madelen

 • Ellali skriver:

  Tråkigt med ringen… men det är ju ett bevis på att du levt! Se det så…
  Jag känner mig som Lucas idag, ska till läkaren då jag tror det är bihåleinfl.
  Men är du duktig eller vad, bygga ihop den sängen själv.. Men så kallade ju PW dig ”man” i sin blogg 😀 . Så myyysigt det blev. Men VARFÖR fick vi inte se Oliver däckad bland kuddarna ;), vilken syn…. Säkert extra toppen för lill-Theo…
  Vi hade ett tag en liknade säng till dottern, men för ett tag sedan klämde hon ur sig att hon inte gillade att ligga där uppe, eller där nere..med något ovanför….. Så vi fick hiva ut hela sängen som vi jobbat såå med ;/ , och hon valde att bara ha en bra resårmadrass med bäddmadrass på direkt på golvet…..(utan ben eller dyl.)… Vill visst vara nära marken, trots att hon i övrigt är en klättertjej med trapets och klättertyg i taket i sitt rum…… 😉 .
  Ok, jag kan pyssla till lite, men inte som du Susanne. Jag vill fortfarande ha en Susanne i byrålådan!!!! Punkt.
  Kram!!!!!

 • Mumintrollet skriver:

  Theos rum blev jättebra! Fy fabian vad du är händig, önskar min man eller jag själv vore ens en bråkdel så duktiga som du :-) ha en trevlig jul!

 • Petra skriver:

  Vilket bra jobb;)att få till sängen i så bra skick.den är superfin o bra,jag har en likadan fast i våningsäng till mina tjejer.gjorde dock en sänglåda inunder med hjul vilket blev jobbigt men bra tillslut.ha en fin dag,

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram