Före och efter i ”mellanrummet”

Så mycket att göra men orkar inte stressa! Så när min gulliga kund Amanda ville bjuda på en kaffe i trädgården på väg till Maria i Täby, tackade jag ja. Och fick en mysig pratstund med en av mina favoritfamiljer 💛
Att det blev mycket senare natt efter allt gjorde inget. Var iaf hemma 23.30 efter allt trixande…

img_9340.jpg
Gjorde färdigt etapp ett hos familjen Maria och började med att spraya fat och ljusmanschett i guld.
.
FÖRE

img_8603.jpg
Sett från ingången till huset. dessa öppna planlösningar kräver sin kärlek. Tre sportande barn och massor av prylar.

 

EFTER
img_9356.jpg
Visade den ”första” hallbygget för nån vecka sen. Förlängde hallen med en garderobslösning som blev väldigt bra. Rymmer bl.a. massor av skor.
.
FÖRE

img_7899-2.jpg
Sett från mellanrummet.

EFTER

img_9358-1.jpg
Maria vill behålla tapeten. Annars är undervåningen nymålad i ljust grå.
OBS De nya takspottarna har inte kommit än…

FÖRE

img_8606.jpg
Som sagt ganska öppet, v-rum till vänster och köket till höger om ”mellanrummet” som jag fått ordning på nu. De blandade ärvda möblerna är undanplockade.
EFTER

img_9342.jpg
Ny takbelysning och matta kommer. Efterlängtade vitrinskåp då köket inte är så stort. vardagsrummet och köket får ni se längre fram, väntar på köksstolar och annat smått och gott.
..

img_9331.jpg
Starlands möbler gardiner Ohlssons Tyger

img_9339.jpg
Vi hittade en spegel i gömmorna som jag satt upp igår. Familjen som är på semester och får det lite snofsigare när de kommer hem snart.

Sista rycket på mina byggen idag, drog igång sista lilla projektet igår. En runda på min lilla rosa sen drar Peppe och jag till ön. Lukas, Disa, William Bergren med flickvän ska låna min bil och åka till Marstrand.

Önskar er, mina kära bloggvänner en alldeles underbar midsommar 🍀

Kram Susanne

6 reaktioner på “Före och efter i ”mellanrummet””

1 2
 • Rosa skriver:

  Vilken fantastisk förvandling så fint och rätt det blev för det här rummet, så spännande för familjen att komma hem till detta.
  Önskar dig och Peppe en jättemysig midsommarhelg ute på ön och hoppas att ni får fira den i solen. Så kul för Lukas och Disa med kompisar att åka iväg på egen hand (men ovant för föräldrarna, nu klarar de sig själva där också, åh så svårt jag har med den där känslan vill att tiden skulle stanna vid 14 år ungefär ha ha).
  Stor varm midsommarkram
  Rosa

 • Siw H skriver:

  Önskar dig en glad och trevlig midsommar tillsammans med Peppe!
  Ska träffa Gerd och Stenne i helgen och är så nyfiken på hennes nya tuffa frisyr som din söta systerdotter Elin har fixat.
  Ha det så skönt på ön!!
  Kram!

 • lasueca skriver:

  Hej fina,
  Oj vilken superduper skillnad på rum, men det vet jag juh sen innan ”dina fina ändringar”
  Vad härligt att ungdomarna drar till bäst…förlåt västkusten 😉
  Vi gör som Oslojenta och firar Noche de San Juan i kväll 😊 Maken heter juh Juan så det är hans dag imorgon så det blir fira då med. Har alla mina älskade barnbarn +dotter med make här så nu är allt toppen.
  Önskar dig och din Pepe en underbar helg ❤
  Kram / Lolo

 • Oslojenta skriver:

  Jeg ønsker deg en trevlig midsommar med din Peppe! Nu börjar sommaren på riktigt! Ni firar i morgon, och vi firar i kväld, St. Hansaften. Alltid 23. juni oavsett veckodag, och ingen har ledigt från jobbet. Båtfolket firar med träff i Oslofjorden, och ”landfolket” firar med bål och dans. Majstång har vi inte i Norge og inga blommor i det långa, solblekta håret. Har inte blondt hår över huvudtaget… I stället har jag varit hos min trädgårdsmästare och införskaffat vackra blommor till trädgården. Så nu planterar maken medan jag sitter och ”vilar upp mig”… Tack för alla snälla, starka och trädgårdsälskande män!

 • Linda H skriver:

  Trevlig midsommar! :)

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram