Mingelkväll hos MiNilla

Hade en himla härlig vänners vänner-kväll på MiNilla igår. Skönt att koppla av lite i stressen. Efter inredningsmöte inredningsletning köksritning mm.
Bubbel, babbel och shopping.

img_5623.jpg Älskar lilla mysiga vänliga Minilla med Mia och Pernilla i spetsen. Och Micaela och Carina.facetune-6.jpg Fick pussa lite på Nilla som är på vift i landet för det mesta med sin succé ”Kort glad och tacksam”.

img_5612-1.jpg Träffade gulliga Lisa Lindqvist.
img_5629-1.jpg
Och mästersäljaren kvällen till ära, Chaplin.

img_5619-1.jpg Min fina kund-kompis Kerstin handlade för glatta livet. Snygg-kavaj, Fars dagspresent och en massa snofsigt.

 

img_7525-1.jpg
Härlig kväll med härliga tjejer 💝img_5625.jpg Fick en jättefin goodiebag oxå. Lykta ljus och ett flott armband från Bud To Rose.

img_5631.jpg .
Bjöd min kund Maria från Täby som har hängt med innan. Fick min avslutningspresent sen vi byggde om och vände upp och ner på deras hus i Täby. Hur gulligt som helst. Måste ju älska mina kunder 💙

img_5661-2.jpg .
Träffade Sara från normal som jag bjöd in. Visade de nya stolarna i grönt. Säger bara lovely. Är ju himla nöjd med mina vinröda.   .

image-1-7.jpg
Hörde att det swishar förbi en rolig scen på Wahlgrens värld i kväll. Vi skulle slänga Pernillas utemöbler i Marbella. Men det ville inte Christina. Som vi trixade och som hon rattade en jätteflyttbuss, haha
Bild lånad från Cristinas insta Foto Emilia

img_9433-1.jpg
Emilia dök upp mitt i alltihopa hon också. Lånade bilden från henne.

Nä nu ska jag flänga iväg till Ikea och lägga en beställning till kund Yvonne.

Kram Susanne

2 reaktioner på “Mingelkväll hos MiNilla”

 • Rosa skriver:

  Bubbel och babbel härlig beskrivning ha ha så mysigt och så lite shopping på det :). Vilket underbart tjejgäng ni är syns verkligen hur mycket ni trivs tillsammans.
  Så klart blir det Wahlgrens Värld snart, inte något man missar och så kul att få se dig igen.
  Ha en mysig TV-kväll.
  Stor varm höstkram
  Rosa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram