Mix av garderober nyttiga presenter och powerwalk

Sista rycket med att få till allt!  Det är så mycket + pappersarbete så jag orkar inte ens stressa upp mig. Vi åker på söndag och det är en dag i morgon också.
Några bilder från gårdagens efter jobbetfix hos Benjamin. Garderobsbygget färdigt, lite målning kvar då han ändrade lite färg…

FÖRE jackhängimg_9437-2.jpg
I hallförvaringen.img_9438-1.jpg

EFTER
img_9407.jpg 69 cm brett, ungefär för inget mått var likadant nånstans. Gud så snett och vint det varit. Köpte 75 cm breda stommar som jag vände insidorna inåt för att slippa alla hål. Har kapat alla delar. Målade tak och sidor svart.img_9406-1.jpg Fick hjälp av snickaren för att såga/bryta loss träbitar och golvsocklar. Sen har jag gjort resten själv.
Målat med färg från Nordsjöimg_9414.jpg En nyttig och ekologisk julklapp till min gudson som han fick i går när han kom förbi. Rengöringsprodukter och tvål från Ren Logik Tvättmedel och den ljuvliga textilsprayen. Suverän att puffa kläderna och en puff på nytvättade sängklädet handdukar.
Från Washologi By Victoria finns bl.a. hos Åhlens Ren Logik  hållbart drygt och veganskt Bästa för allergiker.

img_9415.jpg Sen kväll och alla prylar skulle hem. Älskar min packåsna.

img_9389.jpg
Fick ett vin av Emilia i julklapp. Det som lanserades förra veckan av Emilias vänner. Lohas Vinedos Ekologiskt och hållbart från ax till limpa. Lätt och fräscht.img_9418-2.jpg Sen halvt hemlagat pizzamiddag i går kväll. Köper färdiga pizzor på affären sen pimpar jag dem med vad vi har hemma. Mest scampi. Blir himla gott.

facetune_18-12-2019-20-46-17.jpgHärliga vänner på Minillas mysiga mingel i veckan. Chaplin, Pernilla och Mia.

img_9429.jpg Tidig morgonträning med Drömhus-Ann som tog sig in till stan. Såå vackert och skön runda.

img_9431.jpgMorgonstund har guld i mun💛

Önskar er en fin sista helg innan julafton!
Kram Susanne

4 reaktioner på “Mix av garderober nyttiga presenter och powerwalk”

 • Fika skriver:

  Wow, vilka promenad bilder!!!!
  Snygg förvaring oxå, vilket jobb!!! 😉
  Kram från mej,

 • Maggie skriver:

  Vilken tur att Benjamin har en sån kreativ gudmor! En sån skulle alla ha. Till synes helt hopplösa utrymmen gör du om på ett helt fantastisk sätt. Snyggt, praktiskt och proffsigt som alltid. Jag förstår att det är mycket att fixa med nu innan semestern. Så spännande att få följa ännu en semesterblogg om några dagar.

  Kram
  Maggie

  • Susanne Nordström skriver:

   Tack söta du!
   Har ja tagit sjukt mycket tid, men det är ju lite roligt att skapa. Normalt så gör ju mina byggare allt jobb numer. Det är så roligt att få till från inget alls…
   Ja i morgon är det dags att packa och åka till värmen. Såå skönt. Ses på blogg och IG
   Kram och God jul

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram