Mixad blogg från båten

Sitter i båten på väg från ön, på väg till kalas. Christina Schollins 80 1/2 års kalas. Ska bli himla trevligt 🎉
Sen är det bara några dagar kvar innan den riktiga semestern.
Några mixade bilder utan nåt speciellt tema alls i dag.

img_0397-2.jpg .Efter storm kom solsken och helgens första utefrukost. Firade med varma mackor. Och njöt av min nya fina kruka från Isa Deco/Åhlens

img_0392.jpg Här i nattens skepnad.

img_0162.jpg Sånna snyggisar. De släta är himla eleganta de också.

img_0534-1.jpg Satte upp en liten skylt som jag fick i present av Pernilla och glömt av. Ovanför dörren i miniköket. Uppläggningsbrädan från MiNilla/Mellow Design.se lyser upp intill.
Skylten från Drömhuset

img_6355-1.jpg Apropå poppis skyltar i gammal stil, så såg vi några riktiga oldisar på ett hamburgerställe i Marbella. Hihi…

img_6354-1.jpg Alltså hur störd! Ser ut som Ronald Reagan…

img_0388-1.jpg Midsommardagens lugna natt.

img_0369.jpg Midsommardagens gå-bort-tips till Mackan och Ullis. Saker till ätandet brukar alltid vara uppskattat. Fina kryddor, olja med tryffelsmak och balsamvinäger.
Från Drömhuset

img_0501-1.jpg
Liiite träning innan en het vedeldad bastu. Gjorde en egen peeling av en skvätt olivolja och salt som jag skrubbade in i bastun.

img_0520-1.jpg Peppe byggde bryggan färdig i går. Och vi firade med en middag i gassande solsken. Skönt att nästan sitta på havet och äta.

img_5177-1.jpg Ett stort grattis till den här stiliga mannen som fyller 81 idag. Nu ska frugan ha sitt 80-års kalas samma dag så lite bortglömd kanske han blir herr Hans.

img_0536.jpgKom ju på lite sent att Hans fyller. Bad Peppe snickra ihop en liten six-pack. För några öl fanns det ju. Rester från bryggan blev ju en snofsig liten öl-bricka till Hans bastubad.

img_9491-1.jpgApropå ingenting så har jag en kund i Solna som vill bli av med Billy-vitrin och sidohyllor då jag har andra planer. Hör av er till mig (med telefonnummer) om ni är intresserade av bortskänkes, så vb jag till min kund. Bra skick!
susanne@pernillawahlgren.se

Kram Susanne

4 reaktioner på “Mixad blogg från båten”

 • Anna K skriver:

  Underbart! Tack för fina sommarbilder hälsar jag från tvättstugan i stan 😉

 • Rosa skriver:

  Härliga sommarbilder att vakna till så här en ledig ”mittiveckandag” (valde rätt dag också ser jag på väderleksrapporten :))
  Stort 81 och 80 1/2 års GRATTIS till Pernillas fina föräldrar vilket härligt par och så fina och gulliga. Alltså din Peppe han kan då allt, vilka kreativa personer ni är ni två, vilken fin och personlig present och bara snickra ihop så där, otroligt. Sen fixa en helt ny brygga på det, ser ju verkligen inte ut att vara det enklaste jobbet precis.
  Ha en underbar solig sommardag finaste Susanne.
  Stor varm sommarkram
  Rosa

  • Susanne Nordström skriver:

   Han är en fena min Byggare-Bob 😉
   Älskar dessa små personliga presenter.
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram