Mors Dags-grattis och helgmingel

 MORS DAG
Grattis till alla mamma-hjältar på er dag! På jorden och bland molnen…

img_8312.jpg
Skickar en vacker cyber-bukett till er alla 💞💞💞
Från Studio Sankt Pauls höstvisning i vas från Mikaela Willers 

img_8412-1.jpg
Grattar mig själv på Mors Dag till killen som vi kämpade länge för att få till 💓 Lukas vaktar slott hela helgen och fyller 21 i sommar. Svårt att förstå hur fort allt gått…

img_8357.jpgTog min lilla rosa och åkte till Minilla på Kungsholmen. Där bjöds det på Mors Dags-mingel med bubbel och kakor. Och tv-team… Jag fick en kamera i ansiktet så fort jag tagit av min hjälmen och knappt rättat till moppefrillan. Och fick några frågor.
.

img_8360.jpg
Gulliga Johan som följt Pernilla i många år, åker från Borås kors och tvärs över landet för att möta upp. Han är med på de flesta minglen och blev förstås intervjuad för Pernillas kommande feelgood/reality-serie för Kanal 5.
.
img_8353.jpg
Messade in några av mina gulliga kunder Kerstin och Christina. Här är Christina som provade och köpte den fina blusen. Det gjorde jag också.
img_8387.jpg
Min lördag var fullbokad med business and pleasure. Peppe hjälpte mig att fylla bilen med en massa inredning, jag fyllde på med blommor och åkte till huset i Täby efter minglet. Stylade igen och idag och i morgon visas det för fullt.

img_8392.jpg Åkte direkt till invigningen på båt-bryggan, några timmar senare än alla andra dock. Där träffade jag gulliga PR-Josefin som jag normalt möter hos Grand Relations. Invigde min nya  Minilla-inköpta top kvällen till ära.
img_8108.jpg
Sist en härlig keramik-givaktbild inifrån bosa store på Sibyllegatan lånad från @finredaren :s Instagram

Önskar er en fin söndag!

Kram Susanne

14 reaktioner på “Mors Dags-grattis och helgmingel”

1 2
 • Johanna skriver:

  Hej Susanne,

  följer din blogg, och du skriver med en härlig blandning! Jag blev sugen på blusen som Christina har på sig på bilden ovan, och som även du köpt.
  Hittar den inte i MiNillas webshop, men vad är det för märke/modell? Kanske kan jag googla och se om jag hittar den någon annanstans. =)

  GLAD SOMMAR!

  Kram, Johanna

  Med vänlig hälsning,
  Johanna

  • Susanne Nordström skriver:

   Tack söta du!
   Mmm, den är sååå söt, och bra pris oxå. Den var helt ny så den hade nog bara inte kommit upp än. Kontakta butiken så löser det sig, den finns på bild 😉
   Kram

 • Maria skriver:

  Fina Susanne…din blogg är så härlig och du verkar va en sån go tjej!!
  Vi kämpade oxå länge….det blev till slut två adopterade killar och en biologisk tjej…det är verkligen inte självklart det här med att bli gravid…det är lite speciellt när man fått vänta så länge och kämpa för att bli gravid! Din stora kille är så fin! Hälsa honom det!!!!!

  • Susanne Nordström skriver:

   Tack söta Maria!
   Nä det är inte alla förunnat att få barn. Men vi är lyckliga över att vi fick en unge till sist. Det är som du skriver lite speciellt när man tror att det aldrig ska bli barn överhuvudtaget. Grattis till era tre, härligt!
   kram

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram